23948sdkhjf

Dansk fællesstand indtager igen Elmia Subcontractor

Center for Underleverandører og Den Danske Ambassade i Stockholm er igen at finde med en fællesstand på årets underleverandørmesse.

Det er 11. gang, CFU og ambassaden samarbejder om at promovere danske underleverandører under netværket ”Danish Subcontractors”.

Denne gang er strategien for fællesstanden dog ændret en smule, så der nu lægges større vægt på at etablere netværk blandt udstillerne.

- Jeg har under de seneste gennemførte fællesstande afprøvet konceptet og oplever dels stor merværdi for udstillerne i form af bedre orientering vedrørende markedet og kundekontakten og dels et løft i oplevelsen og sammenholdet under messen. Forhold der ikke mindst gør sig gældende for nye underleverandører på eksportmarkederne. Netværkene fortsætter i udpræget grad også efter messen – idet der simpelthen ofte samhandles efterfølgende, fortæller Knud Hareskov, partner i Center for Underleverandører.

Større geografisk marked er et must
Elmia Subcontractor er uden sidestykke Nordeuropas vigtigste industrimesse for de danske underleverandører, som vil markedsføre sig på nærmarkederne, fortæller Knud Hareskov, og skal man i dag som dansk underleverandør drive rentabel virksomhed, er større geografisk marked næsten et must, og her er de nære eksportmarkeder et logisk og naturligt valg.

Elmia Subcontractor er med sine 1.200 udstillere fra cirka 30 lande samlet i fire haller og fordelt på over 17.000 kvadratmeter også Nordeuropas største og mest betydningsfulde rendyrkede underleverandørmesse. Messen besøges af et stort antal beslutningstagende indkøbere fra den svenske industri. I 2016 besøgte godt 18.000 beslutningstagere og andre interesserede messen.

Der er plads til 24 virksomheder på den danske fællesstand.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078