23948sdkhjf

Ejer af SKS Kraner overtager maskinleverandør

Direktør for SKS Kraner, Eno Hausner Andersen har overtaget Dancut-System, der har specialiseret sig i salg af maskiner til laser-, plasma- og flammeskæring samt svejseteknik.
Eno Hausner Andersen var ikke sen til at slå til, da muligheden for at overtage Dancut dukkede op.

- Jeg er især faldet for selskabets hovedprodukt, Zinser Schweisstechnik, hvis agent vi er i Danmark, Sverige og Finland, men generelt har jeg valgt at gå ind i selskabet, fordi jeg ser nogle spændende udfordringer. Der er et produktomfang med de højeste kvalitetsniveauer i verden, siger han til Metal Supply.

Ser flere synergier
Udover svejsesystemerne har Dancut specialiseret sig i salg og service af maskiner og sliddele inden for laser-, plasma- og flammeskæring, hvor man blandt andet servicerer maskiner fra Messer, Esab og Microstep.

- Virksomheden dækker Danmark, Sverige og Finland på de væsentligste agenturer, og vi servicerer også kunder på Færøerne og Island, lyder det fra Eno Hausner Andersen.

Dancut har rødder tilbage til 1960 og er derfor blandt de mere erfarne virksomheder i Danmark, når det gælder skærende maskiner. Eno Hausner Andersen overtog sammen med en partner SKS Kraner i 2004, og han regner med at kunne høste en del synergier mellem de to selskaber.

Serviceafdeling udvides
- De to selskaber har en del fælles kunder. Vi ser en mulighed for at give vore skærekunder en mere omfattende service, og med SKS Kraners produkter kan det nu også omfatte hele løftedelen, udtaler han.

- Derudover er vi vant til at varetage service- og reparationsopgaver for vore kunder døgnet rundt. Dancut har en mindre serviceafdeling, der er ved at blive udvidet. Når vi får det hele samlet, vil kunderne få adgang til en klart større serviceafdeling, fortsætter han.

Dancut har nu været i hans ejerskab et par måneder, og efter eget udsagn er han kommet godt fra start, blandt andet takket være et par nye kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094