23948sdkhjf

M&J Industries solgt til kapitalfond

Dansk Kapitalanlæg har købt yderligere 36 % af aktierne i M&J Industries A/S og har dermed sikret sig majoriteten i selskabet, der samtidigt fejrer 150 års jubilæum.
I 2004 købte Dansk Kapitalanlæg 20 % af aktierne som del af et planlagt generationsskifte, der skulle være med til at sikre kontinuitet med fastholdelse og overførsel af viden til en ny ledelse. I dag er den sidste del af generationsskiftet faldet på plads. Generationsskiftet indebærer, at Kim Buchwald tiltræder som ny administrerende direktør og samtidig bliver medejer. Per Kristensen fortsætter i ledelsen af selskabet og i ejerkredsen og udtaler:

- Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde med Dansk Kapitalanlæg og Kim Buchwald. M&J er nu klar til at gennemføre den næste vækstfase, som stiller store krav til udvikling af forretningen og risikovillige investeringer i udbygning af en international organisation og potentielle opkøb.

Den nye ejerkreds bliver Dansk Kapitalanlæg med 56 % af aktierne, Per Kristensen med 35 %, Hans Schmidt Rasmussen med 5 % og den nye administrerende direktør, Kim Buchwald, med 4 %.

Kilde: Dansk Kapitalanlæg – http://www.dankap.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078