23948sdkhjf

Mefa solgt til tyskere

Den danske producent af postkasser er blevet overtaget af tyske Renz GmbH.
Dansk Kapitalanlæg har solgt Mefa til tyske Renz. Parterne har aftalt ikke at offentliggøre prisen. Dermed bliver Mefa en del af Europas største producent af postkasser.

- Dansk Kapitalanlæg blev i 2005 majoritetsejer af Mefa, og siden da har vi sammen med bestyrelsen og ledelsen i Mefa udviklet virksomheden. Organisation og ledelse er styrket, en effektiv og profitabel produktion er etableret i Polen, og forretningen er vokset, så Mefa i dag indiskutabelt er Nordens førende inden for postkasser, siger Mikael Hee, investment director i Dansk Kapitalanlæg.

Store forventninger
Alliancen mellem Mefa og Renz betyder, at i alt 125 års erfaring inden for postkasseindustrien nu er samlet. Ledelsen i Mefa har store forventninger til det nye partnerskab.

- Renz er en perfekt ejer og samarbejdspartner for Mefa. De er kendt for kvalitet og anerkendt som værende teknologiske frontløbere i branchen. Ved at overtage Mefa får Renz et nordisk brand med et enormt potentiale og moderne produktionsfaciliteter i Polen. Personligt anser jeg det nye ejerskab som værende den mest betydningsfulde milepæl i Mefa's historie siden grundlæggelsen for mere end 40 år siden, siger Carl Trock, administrerende direktør og medejer af Mefa.

Renz er en tredje generations familievirksomhed, der blev grundlagt i 1925, og har hovedkvarter i Kirchberg nær Stuttgart i Tyskland. Den nuværende danske ledelse fortsætter i virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094