23948sdkhjf

Postkasseproducent får nyt navn

Det kendte varemærke Me-Fa vil fortsat bestå.

I juni 2010 overtog Renz den danske post- og pakkepostkasseproducent Me-Fa med hovedkontor i Taastrup.

Siden er virksomheden blevet drevet som et selvstændigt aktieselskab i Renz-koncernen, hvilket også er tilfældet fremover, selv når virksomheden skifter navn fra Me-Fa til Renz pr. 1. januar 2017.

Me-Fa-varemærket vil dog bestå på en række produkter.

- Siden opkøbet af Me-Fa har Renz arbejdet på at optimere og strømline organisationen med fokus på samordning af salg og markedsføring i de lande, hvor Renz er repræsenteret. Den ønskede konsolidering af forretningen og strømlining af produktudbuddet er nu gennemført – og det er derfor helt naturligt, at navneskiftet sker nu, siger Peter Andersen, adm. direktør i Me-Fa.

Han fortæller,  at det kendte velkonsoliderede danske Me-Fa-brand fortsat vil blive brugt til produkter til enfamilieshuse som for eksempel postkasser, pakkepostkasser, standere og tilbehør – mens det samlede sortiment til etageejendomme vil være indeholdt i Renz-varemærket. Det gælder postkasseanlæg, pakkepostkasseanlæg, elektroniske låse, navneskilte samt tilbehør hertil.

Ingen betydning for kunder og samarbejdspartnere
For kunder og samarbejdspartnere betyder navneskiftet kun, at fremtidige fakturaer vil have Renz, som afsender i stedet for ME-FA.

- Vi har forsøgt at gøre navneskiftet så glat og gnidningsfrit som muligt af hensyn til vores kunder og samarbejdspartnere. ME-FA og Renz vil fortsat være lig med postkasse- og pakkepostkasseløsninger af høj kvalitet – nu blot i en endnu stærkere selskabskonstruktion, siger Peter Andersen.

De velkendte produkter og medarbejdere vil fortsat være de samme, ligesom adresse og CVR nummer forbliver uændret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094