23948sdkhjf

HNH Sønderborg får gennembrudsordre i Rusland

Den største russiske slagterikoncern har valgt at placere en ordre ved den sønderjyske producent af indfrysningsanlæg og transportsystemer.
Ruslands største slagterikoncern Miratorg har valgt at købe dansk udstyr til sin nye fabrik ved grænsen til Ukraine. Ordren, der har en værdi af 3 mio. kr., er vundet for næsen af store europæiske koncerner.

- Jeg er stolt af at have vundet ordren, det er da ingen dårlig bedrift for sådan en lille virksomhed som os, siger Leif Lausten, som er direktør i HNH Sønderborg.

Virksomheden har 20 ansatte og leverer indfrysningsudstyr og transportanlæg til mange danske virksomheder. På referencelisten står blandt andre AB Catering, Arla Foods, Danish Crown, Lantmännen Unibake Denmark og Polar Seafood Denmark.

Nye muligheder
Russerne kan være svære at handle med, da landet er præget af bureaukrati. Derfor har maskinproducenten fået hjælp til formularer og papirer af det danske handelskontor i Rusland.

- Det er første gang, vi leverer til Rusland, men det her åbner da helt klart op for nogle muligheder, siger Leif Lausten.

De solgte indfrysningstunneller til Miratorg har en indfrysningskapacitet på over 100 tons. Udstyret skal opstilles i april og maj måned.

Energirigtig løsning
Leif Lausten mener, at en af grundene til, at de har vundet ordren er, at udstyret er energirigtigt og prisgunstigt.

- Vores udstyr bruger omkring 20 % mindre strøm i forhold til vores konkurrenters, og det er jeg overbevidst om var helt afgørende for, at vi vandt ordren. CO2-forbrug var noget, de gik rigtig meget op i, siger han.

HNH Sønderborg leverer transportanlæg og indfrysningsanlæg til især frysehuse og træindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141