23948sdkhjf

Ordretørke sender HNH Sønderborg i konkurs

I regnskabsåret 2011/2012 havde virksomheden overskud. Indtil efteråret i fjor var der gang i hjulene.
Tilbud for mere end 20 mio. kr. er udsendt, men ordrerne udebliver. Nu er det slut. HNH Sønderborg har i dag indgivet sin konkursbegæring.

- Det er frustrerende, men vi oplever som mange andre i branchen en regulær ordretørke. Ingen tør tilsyneladende sætte noget nyt i gang, og vi kan ikke blive ved at vente på opgaver. Derfor kaster vi nu håndklædet i ringen efter et forløb, hvor både bestyrelse og pengeinstitut hele tiden har været med på sidelinjen, siger administrerende direktør Leif Lausten.

Konkursen betyder, at 15 medarbejdere mister arbejdet.

Leif Lausten købte i 2007 sammen med Henrik Petersen maskinfabrikken HNH Sønderborg, der på det tidspunkt beskæftigede ni medarbejdere. Siden er virksomheden omdannet til en ingeniørforretning med maskinfabrik. Blandt de hidtidige kunder, der har fået udviklet avancerede testsystemer og håndteringsløsninger, er blandt andet Siemens Wind Power og Ib Andresen på Fyn.

- Vi har skabt nye arbejdspladser og udviklet de enkelte medarbejdere, så vi i dag har en meget loyal og professionel organisation. Det gør ondt at sige farvel til dem. De leverer kvalitet, og jeg ved, det er derfor vi har tjent penge på det, vi har leveret, siger Leif Lausten
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109