23948sdkhjf

Succes i LA-Productions første driftsår

Efter et vellykket generationsskifte ultimo 2008 har LA-Production ApS nu afsluttet første driftsår med et positivt regnskabsresultat.
Da Lars (Lasse) Andersen midt i finanskriseåret 2008 besluttede sig for at købe maskinfabrikken Leitech Komponents ApS, blev der fra mange sider rystet på hovedet, og de fleste advarede ham på det kraftigste mod overtagelsen.

Nu, efter et år, kan han dog gøre status, og facit blev et overskud før skat på ca. 1,6 mio. kr.

Mere end en komponentleverandør
Det er da også gået stærk for Gilleleje-virksomheden i det første år. Virksomheden har udviklet sit forretningsområde fra alene at være komponentleverandør til at rumme langt mere.

- I dag betragter vi os selv som tæt samarbejdspartner i alle kundernes ønskelige processer; et spektrum fra teknisk rådgivning, produktmodning, prototype-fremstilling, optimering af logistikforhold afsluttende med seriefremstillinger, hvor mekaniske montager, gravering og overfladebehandling er indeholdt, forklarer Lasse Andersen.

- Princippet er, at kunden kun skal udskrive én indkøbsrekvisition og modtage sit produkt med højest mulig færdiggørelsesgrad, tilføjer han.

Anbefalet af kunder
Det har da heller ikke skortet på rosende ord fra virksomhedens kunder, og den slags spreder sig som bekendt som ringe i vandet. Og netop her er ifølge Lasse Andersen en af forklaringerne på LA-Productions succes.

- Det har været en yderst positiv oplevelse for os, at de eksisterende kunder, som ambassadører for LA-Production ApS og uden opfordring, har anbefalet os til deres netværk, hvilket på kort tid har bibragt LA-Production en stor udvidelse i det samlede kundegrundlag, siger Lasse Andersen.

- Men den positive udvikling i LA-Production, skal selvfølgelig også tilskrives vores team-inspirerede medarbejderstab, der altid ser kærkomment på nye udfordringer. De
udføres med stor fleksibilitet og mange års branchekendskab, udtaler Lasse Andersen med
stolthed.
Administrerende direktør Lars (Lasse) Andersen og salgschef Niels Møller

Administrerende direktør Lars (Lasse) Andersen og salgschef Niels Møller

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094