23948sdkhjf

Ny generation godt fra start i Leitech Komponents

I november overtog Lars (Lasse) Andersen Leitech Komponents – på trods af krisen forsætter den nordsjællandske spåntagnings-specialist, der i 2008 år modtog Gazelle-prisen, med yderligere vækst.
Det er lidt af udfordring at overtage en veldrevet og velrenommeret virksomhed. Ikke destro mindre tog Lars Andersen, med ballast i sin mangeårige anciennitet i Leitech Komponents, springet i november sidste år.

- Jeg købte driftsaktiviteterne af Leif Larsen og overtog aktiviteterne med alle medarbejdere og et stort og stabilt kundegrundlag. Allerede dengang var det en veldrevet og kendt underleverandør inden for spåntagende bearbejdning, fortæller Lars Andersen.

I forbindelse med overtagelsen valgte Lars Andersen at skifte virksomhedsnavn til LA-Production ApS.

- Nu foreligger første halvårsregnskab, og jeg kan konkludere, at alt tegner sig særdeles positivt. Budgetterne er holdt, flere nye kunder er kommet til, og der er opnået en omsætningsfremgang på mere end 30 %, siger Lars Andersen

I det eksisterende kundegrundlag er ejerskiftet blevet særdeles godt modtaget, og en god ordrebog indikerer da også, at kunderne har holdt godt fast i Gilleleje-virksomheden.

- Kunderne har været utroligt tilfredse med vores nye strategi og stil, hvor vi ikke længere kun optræder som spåntagende underleverandør, men i stedet som den tætte sparringspartner der tilbyder assistance fra produktmodning til procesoptimering afsluttende med komponentfremstilling og mekanisk montage, lyder det fra Lars Andersen, som tilføjer:

- Udviklingen af vores nye strategi i LA-Production ApS forfølges af hele organisationen, og i løbet af de kommende måneder vil der blive taget fat på en ny række af initiativer.

- Vi har ikke foretaget de store investeringer i det første halvår, men nu er vi så småt begyndt at kigge på et yderligere teknologispring. Derudover søsætter vi efter sommerferien en effektivisering
af salgsprocessen og en oprustning på dette område, hvor vi med glæde kan oplyse, at det er lykkedes os at få tilknyttet vores tidligere salgsteknikker Niels Møller til virksomheden, slutter Lars Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094