23948sdkhjf

ISO-certificering til LA-Production

Den nordsjællandske underleverandør er netop blevet certificeret efter ISO 9001, vers. 2008.
LA-Production ApS har siden opstarten i november 2008 opnået en stor tilgang af nye kunder, som alle udover de kendte krav som levering af fejlfrie komponenter, sikre leveringstider og konkurrencedygtige priser, har ytret et stærkt ønske om at tilknytte LA-Production ApS som tæt og administrativt veldokumenteret samarbejdspartner.

For at leve op til dette kundeønske, kombineret med sikring af virksomhedens medarbejdere og ejerkreds, besluttede administrerende direktør Lasse Andersen i juni 2010 at implementere et ledelses-/kvalitetsstyringssystem med opfyldelse af alle krav i ISO 9001, vers.2008-standarden.

Gennemført uden anmærkninger
Han udpegede derfor sin salgschef Niels Møller som hovedansvarlig for projektet, hvor målet var, at løse opgaven i det eksisterende LA-Production-team, uden ekstern konsulentbistand. Herigennem forventede Lasse Andersen at kunne opnå et helt afgørende fælles ejerskab for projektet i organisationen.

Lasse Andersen ser nu tilbage på en særdeles hektisk periode juli-august 2010 og kan med stor glæde meddele, at LA-Production ApS den 10. september 2010, med Bureau Veritas som lead auditor, blev ISO 9001, vers. 2008-certificeret

Han tilføjer med stolthed, at medarbejdernes sædvanlige strukturerede arbejdsmetoder og vedholdenhed resulterede i, at certificeringen blev gennemført uden anmærkninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078