23948sdkhjf

GS-Eurolaser har fået ny ejer

Ronni Odd Kristensen har overtaget den østjyske underleverandør.

Med virkning fra 1. maj har Ronni Odd Kristensen købt GS-Eurolaser af Flemming Lisbjerg og Leif Christensen. Ronni Odd Kristensen har blandt andet en baggrund fra L-Tek og Lund Metal.

- Jeg har tidligere været selvstændig og ville gerne have fod under eget bord igen og har de sidste år gået og kigget lidt. I januar kom jeg i dialog med Leif og Flemming, der ejede GS-Eurolaser, og de ville gerne sælge, fordi de på sigt har nogle projekter, som de gerne vil arbejde videre med, siger Ronni Odd Kristensen.

Både Flemming Lisbjerg og Leif Christensen fortsætter dog i første omgang som værkførere hos GS-Eurolaser.

Automatiseret produktion
Hedensted-virksomheden har specialiseret sig i pladebearbejdning og råder blandt andet over fire laserskære-anlæg med skærebord på 4000x2000 mm, fem kantpresser og fire robotsvejseanlæg.

- GS-Eurolaser er en meget fremsynet underleverandør-virksomhed inden for pladebearbejdning. Leif og Flemming har altid investeret med automation og digitalisering for øje. Vi er i klassisk forstand underleverandør, men vi kan automatisere seriestørrelserne ned til fem styk. Vores laserskærere er med højlager, hvor der kan ligge 20 tons råvarer, og vores fire svejserobotter kan svejse op til 4x2 meter lige som laserskærerne, forklarer Ronni Odd Kristensen.

- Jeg overtager en virksomhed, der er veldrevet. Så jeg er i den lukrative situation, at jeg de første tre-fire måneder kan gå ind på lige fod med alle de andre – jeg skal være kollega og lære om produktionen, møde kunderne og så videre, fortsætter han.

Fremtiden byder på vækst
På sigt har han selvfølgelig også ambitioner for den østjyske underleverandør – og de kommende år kommer til at byde på vækst, hvis det står til Ronni Odd Kristensen.

- Planen på lidt længere sigt er, at vi skal ud over landets grænser. Vi har en virksomhed, som jeg vurderer er konkurrencedygtig, selv om vi ligger i Danmark. Vi har allerede de første kunder i Tyskland, og kan vi også opnå en god markedsandel på det svenske marked, så er vi dygtige. Sverige kunne være en spændende udfordring at opnå fodfæste på. Det er et hårdt marked, fordi svenskerne selv er dygtige til at automatisere, forklarer Ronni Odd Kristensen, og slutter:

- Jeg har også en ambition om, at vi skal have fyldt fabrikken op – vi kører kun i et skift i dag. Og så skal vi have kigget på nogle certificeringer, der på internationalt niveau signalerer, at vi er en seriøs partner.

GS-Eurolaser har 24 ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094