23948sdkhjf

To år efter ejerskifte: GS Eurolaser skifter navn

GS Eurolaser skifter navn til InMetal.

Navneskiftet markerer en længerevarende intern omstilling og moderniseringsproces efter et ejerskifte for et par år siden, hvor fokus siden har været på værdiskabende konceptudvikling i tillæg til fortsat høj faglighed i produktionen.

InMetal er primært underleverandør af komponenter indenfor jern- og metalindustrien.

- Derfor har vi tunet vores supply chain-koncept og blandt andet udvidet med holdskifte for at sikre maksimal leveringssikkerhed og fleksibilitet for vores kunder, og det sætter de stor pris på. Vores i forvejen moderne produktionsapparater med robotsvejsere og hurtige skæremaskiner er nu tilsat et velsmurt supply chain-koncept helt ind i vores kunders produktionsapparat, og det gør en meget stor forskel for både kunderne og for vores produktionsplanlægning, siger Henning Krog om InMetals nye koncept.

- Og fordi vi har rykket så graverende rundt med vores koncept og værdier – taget det bedste fra det gamle og tilsat nyt efter samråd med kunder og egne erfaringer fra andre virksomheder – synes vi, at tiden er moden til et mere tidssvarende og relevant navn end GS Eurolaser. InMetal stedfæster, hvad vi laver. Og det siger noget om innovation, at være in, at være intelligent i sin samarbejdsform, ja, mange gode ord, du kan sætte in foran, forklarer Henning Krog, der ejer InMetal sammen med nogle kapitalstærke investorer.

Navneændringen blev gennemført i forbindelse med et stort kickoff den 19. maj 2021.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094