23948sdkhjf

Stjerneregn over nyhederne på Skandinaviens største industrimesse

Når HI Industri næste gang finder sted i Messecenter Herning i dagene 4.-7. september 2007, bliver der ekstra fokus på nyhederne. For første gang i messens historie har alle udstillere mulighed for at indsende deres nyheder til officiel bedømmelse. Og alle godkendte nyheder tildeles fra én til tre stjerner afhængig af nyhedsværdi. En trestjernet nyhed har desuden mulighed for at få prædikatet Europanyhed eller Verdensnyhed.
- Mange udstillere benytter netop HI Industri til lancering af deres nyheder. Og størstedelen af de fagfolk, der besøger Skandinaviens største industrimesse går målrettet efter at se nyheder. Derfor er nyhedssystemet en ekstra service, som tilgodeser både udstillerne og besøgende. Udstillerne får nyhederne frem i lyset, og alle besøgende modtager en guide, der viser vej til de godkendte nyheder, siger projektleder Mona Jakobsen, Messecenter Herning.

Styregruppe og bedømmelsesudvalg
En styregruppe nedsat af HI Industri's messekomité har gennem længere tid arbejdet med at tilpasse det velfungerende nyhedssystem på landbrugsmessen Agromek til industrimessen. Alt er nu klar til, at HI-udstillerne fra 15. april kan indsende deres nyheder til bedømmelsesudvalget. Det består af eksperter inden for hver af de otte "messer i messen", der udgør HI Industri 2007, og bedømmelsesudvalget samarbejder med uvildige eksperter fra universiteter, organisationer og Teknologisk Institut. Listen over samtlige én-, to- og trestjernede nyheder offentliggøres over for pressen og på www.hi-industri.dk den 27. juni.

Nyheder skaber ekstra opmærksomhed
Blandt de trestjernede nyheder med prædikatet Europanyhed på Agromek i januar var et kombineret køleanlæg og ventilationssystem til tørring og lagring af kartofler, løg og rodfrugter. Det er udviklet og produceret af Frigortek A/S i Bredsten og markedsføres af Hylleberg A/S i Rødkærsbro.
- Erfaringen viser, at det er af uvurderlig betydning at have en officielt godkendt nyhed med på messen. Det giver ekstra profilering og omtale, og det tiltrækker stor opmærksomhed fra seriøse fagfolk på messen, siger Michael Hylleberg, som er medejer af Hylleberg A/S.

695 udstillere og nye fokusområder
- Med 1.016 udstillere var HI Industri 2005 den hidtil største industrimesse i Skandinavien. Vi regner også med i år at nå over 1.000 udstillere. Og med tilmelding fra 695 udstillere er vi allerede godt på vej. Blandt de nye tiltag på messen bliver tre store, aktuelle fokusområder: Future Energies stiller skarpt på fremtidens energikilder. Innovation er en inspirationszone for opfindere og iværksættere. Intelligent Supply Chains - Live Theatre er titlen på et teater med tre scener, hvor forestillinger illustrerer forsyningskæden fra producent til slutbruger.

Kilde: Messecenter Herning / http://www.hi-industri.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.346