23948sdkhjf

Værktøjsbranchen rykker ind på HI 09

HI 09 i Herning får glæde af endnu en ny samarbejdspartner, idet men netop har indgået en samarbejdsaftale med Brancheforeningen Værktøj og Værktøjsmaskiner.
- Vores medlemmer ønsker at være en del af HI 09. Det er her, vores medlemmer får det bedste udstillingsvindue. Mange af vores kunder kommer i forvejen på HI-messen, og det er ubetinget her, at vores medlemmer får mest udbytte. Vi glæder os meget til det kommende samarbejde, udtaler Karsten Kaas Eriksen, formand for Brancheforeningen for Værktøj og Værktøjsmaskiner (VOV).

VOV er en brancheforening med mere end 60 års erfaring. Foreningen tæller i dag omkring 80 medlemsfirmaer, der repræsenterer internationale producenter inden for værktøj og værktøjsmaskiner.

- Vi glæder os til at få værktøjsbranchen med på HI, og vi glæder os over, at HI er i en udvikling, der til stadighed tiltrækker nye brancher til messen. VOV’s medlemsvirksomheder matcher i høj grad vores øvrige mange brancher på messen, og vi glæder os meget til det nye samarbejde, udtaler administrerende direktør Georg Sørensen, MCH.

Udover Brancheforeningen for Værktøj og Værktøjsmaskiner, så har HI også indgået en samarbejdsaftale med Sammenslutningen af Maskinproducenter til Træindustrien (SMT), der således også vil være med på HI 09 1.-4. september i MCH Messecenter Herning.

Kilde: Messecenter Herning - http://www.mch.dk

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095