23948sdkhjf

Solid Design House bliver en del af PLM Group

Fem SolidWorks forhandlere i Danmark, Sverige, Finland, Estland og Letland fusionerer og bliver til PLM Group.
Solid Design House A/S, MP Engineering AB og CadON OY slår sig sammen og bliver til PLM Group ApS i en fusion mellem SolidWorks forhandlere i Danmark, Sverige, Finland, Estland og Letland.

Etableringen af PLM Group skaber regionens største udbyder af produktudviklingsløsninger og -tjenester med mere end 100 medarbejdere og en årlig omsætning på 20 mio. euro.

Mere omfattende serviceydelser
PLM Groups software-løsninger og tjenester hjælper mere end 3.500 små, mellemstore og store produktudviklings- og produktionsvirksomheder i Norden til at skabe nye og innovative produkter. Jess G. Frandsen er administrerende direktør i PLM Group. Han siger:

- Med dannelsen af PLM Group kan vi levere endnu mere omfattende serviceydelser til vores kunders forretning. Vi råder over højt kvalificerede supportteams med specialister, der dækker alle produkterne fra Dassault Systèmes SolidWorks Corporation.

- Solid Design Houses kunder får nu adgang til PLM Groups samlede viden og erfaring indenfor produktudvikling og "lifecycle management", som er skabt gennem mange års nært samarbejde med tusindvis af små og store nordiske virksomheder, uddyber han.

Bedre forberedt på fremtiden
PLM Group leverer de "Product Lifecycle Management"-løsninger og -værktøjer kombineret med viden om produktudviklingsprocesser, som tilsammen sikrer bedre og mere bæredygtige produkter. Ken Manoff, chef for Western EMEA i Dassault Systèmes SolidWorks Corporation, er meget tilfreds med fusionen:

- Vi har haft en meget lang og succesfuld historie bag os sammen med Solid Design House, MP Engineering og CadON. Dannelsen af PLM Group i Norden er et naturligt skridt, som vi er meget tilfredse med.

- Kombinationen af mange års erfaring og høj teknisk kompetence på tværs af de nordiske lande gør det muligt for PLM Group's kunder ikke blot at udvikle nogle af verdens mest innovative produkter, men også at skabe nogle af verdens mest innovative processer omkring produktudvikling. Vi er meget stærkere og bedre forberedt på fremtiden sammen med PLM Group, og virksomheden vil hjælpe os til at udbygge vores markedsandel i Norden yderligere, tilføjer han.

Kilde: Solid Design House - http://www.sdh.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111