23948sdkhjf

Nyt samarbejde i vindmølleindustrien

AB-Inventech og Lectra har underskrevet en samarbejdsaftale, der kommer begge virksomheders kunder inden for vindmølleindustrien og andre beslægtede industrier til gode.
Lectra, førende inden for integrerede teknologiske løsninger dedikeret til industrier, der anvender bløde materialer – tekstiler, læder, industrielle stoffer og kompositter – og danske AB-Inventech, der er specialiseret i udvikling og konstruktion af specialmaskiner til automatisering af industrielle fremstillingsprocesser, har underskrevet en global samarbejdsaftale.

Komplementære produkter giver øget konkurrenceevne
De to samarbejdspartneres produkter matcher på bedste vis hinanden. Lectra’s produktsortiment til vindmølleindustrien omfatter primært værdi skabende skæreborde til skæring af industrielle stoffer og kompositter i et eller flere lag, mens AB-Inventech producerer maskiner til fødning af materialer samt til håndtering af de skårne emner (automatisk oprulning og pick-and-place). Fødning og oprulning kan ligeledes håndteres i et eller flere lag.

Aftalen åbner mulighed for at tilbyde kunderne en samlet automationsløsning, der sikrer produktivitetsniveauer, der ikke kan matches af manuelle løsninger.
- Den netop underskrevne samarbejdsaftale med AB-Inventech er resultatet af de positive fælles erfaringer, vi har ved implementering af automationsløsninger især til kunder inden for vindmølleindustrien, forklarer Daniel Harari, Lectra CEO.
- Gennem synergien af vore produkter samt vores store fælles ekspertise sikres kunderne en plads i forreste række i dette store vækstmarked.

- De to virksomheder har arbejdet tæt sammen i mange år primært med henblik på at implementere automationsløsninger til kunder inden for den internationale vindmølleindustri, tilføjer Niels Kirkegaard, AB-Inventech COO.

- Underskrivelse af denne samarbejdsaftale er en logisk konsekvens af det meget positive samarbejde, vi har haft med Lectra, og vi ser frem til et endnu tættere samarbejde i fremtiden.

Hovedkontor i Ikast
Såvel AB-Inventech som Lectra Danmark har hovedkontor i Ikast. Denne geografiske tilfældighed er en stor lettelse i det daglige samarbejde samt ved opsætning og indkøring af komplette maskinløsninger til vores internationale kunder. Endvidere er det en stor hjælp når nye maskinløsninger skal udvikles og afprøves.

Kilde: AB-Inventech

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097