23948sdkhjf

AB-Inventech skaber arbejdspladser

30 procent forøgelse af medarbejderstaben på blot to måneder afspejler en meget positiv udvikling hos AB-Inventech.
Der er grund til optimisme hos AB-Inventech. Den midtjyske virksomhed, der leverer rationaliserings- og automatiseringsløsninger – i Danmark og internationalt – ser frem mod et travlt 2014. En positiv udvikling på både eksisterende og nye markeder har betydet, at første halvår af 2014 bliver betegnet som ”positivt” af den midtjyske virksomheds ledelse.

- Vi har været hårdt ramt af finanskrisen. Men vi er på rette vej igen, og med vores nuværende aktivitetsniveau tør vi godt sige, at vi nu er på vej fri af krisen. Vi kan næsten ikke være andet end positive og meget fortrøstningsfulde, siger direktør Niels Kirkegaard.

For at kunne matche de mange ordrer, levere til tiden og holde kvaliteten har AB-Inventech på det seneste øget medarbejderstaben betydeligt. Der er ansat ni ekstra medarbejdere hen over de seneste to måneder, så virksomheden i dag har over 30 ansatte.

Ny teknisk chef
En af de nye medarbejdere hos AB-Inventech er den 30-årige civilingeniør Claus Beck, der bliver virksomhedens tekniske chef for konstruktionsafdelingen. Claus Beck er anden generation i virksomheden og søn af Arne Beck, der grundlagde virksomheden i 1989.

- Med ansættelsen af Claus Beck får virksomheden en ny kompetencemæssig kapacitet. Analyser viser, at vækst og højtuddannet arbejdskraft på mange måder hænger sammen. Og med det positive potentiale og det niveau virksomheden har udviklet sig til, får vi tilført endnu mere ekspertise og endnu bredere kompetencer hos AB-Inventech, siger Arne Beck.

Efter uddannelse som produktionsteknolog og derefter civilingeniør med speciale i ”design of mechanical systems” fra Aalborg Universitet blev Claus Beck headhuntet til et job som beregner og senere teknisk ansvarlig for en hel række store testbænke i en konsulentvirksomhed i Århus. Men efter tre års ansættelse og nu med meget positiv vækst hos AB-Inventech, var det tiden at vende hjem mod Ikast.

- Jeg har min tekniske opdragelse her fra virksomheden, hvor jeg er kommet, siden jeg var barn og har arbejdet alle ferier siden. Nu har jeg være ude at få faglige inputs – og oplevet, hvordan man løser tingene andre steder. Det er en god kombination af viden, som jeg kan bruge i mit nye job, siger Claus Beck.

- Vi kunne se, det var et godt match. Claus har rigtig gode papirer med sig og en spændende erfaring – både fra tiden i Århus, og fordi han har haft ”fingrene i snavset” og dermed har en god realitetssans. Det kan AB-Inventech alt sammen drage god nytte af, siger Arne Beck.

- Vi glæder os meget og vi har gode forventninger til fremtiden, til samarbejdet og til nye projekter med både nye og gamle kunderelationer, siger Niels Kirkegaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094