23948sdkhjf

Hi 2009: PanPac Engineering nu forhandler af Atlanta Stretch's fuldautomatiske folieviklemaskiner

På HI 2009 i MCH Messecenter Herning præsenterer PanPac Engineering A/S i Pandrup blandt andet fuldautomatiske folieviklemaskiner fra italienske Atlanta Stretch, som den nordjyske virksomhed netop er blevet forhandler af.
Beslutningen herom er truffet som et led i den forretningsplan, der skal være med til at gøre PanPac Engineering A/S endnu mere konkurrencedygtig og dermed sikre virksomheden en større markedsandel.

Ud over robotpalleteringsanlæg leverer PanPac Engineering også sækkefyldemaskiner, FFS anlæg (form, fill & seal) og BigBag anlæg. Tidligere har PanPac Engineering samarbejdet med en anden dansk leverandør af folieviklemaskiner, men ved at købe maskinerne direkte hos Atlanta Stretch bliver konkurrenceevnen styrket betydeligt.

PanPac Engineering har igennem længere tid været på udkig efter og i dialog med flere leverandører af fuldautomatiske folieviklemaskiner. At valget faldt på netop Atlanta er ingen tilfældighed.

- Da vi begyndte at se os om efter en ny leverandør af folievikleanlæg, erfarede vi hurtigt, at Atlanta Stretch var blandt de allerbedste producenter af disse anlæg. Derfor var glæden da også stor, da en endelig aftale var faldet på plads. Det er ingen hemmelighed, at Atlanta Stretch er et kendt og eftertragtet mærke at få forhandlingen af. siger PanPac Engineerings salgs- og marketingchef Uffe Nielsen.

- Atlanta Stretch's innovative design og nytænkende løsninger falder særdeles godt i tråd med filosofien og tankegangen hos PanPac Engineering, siger Uffe Nielsen.

Det er planen, at PanPac Engineerings kunder på lidt længere sigt kan komme op på fabrikken i Pandrup med deres egne produkter og se produkterne blive palleteret med robot og herefter folieviklet.

Kilde: PanPac Engineering - http://www.panpac.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094