23948sdkhjf

Danmarks største arrangement for produktionsplanlæggere

I disse tider bliver der mere og mere fokus på optimering af arbejds- og planlægningsprocesserne i de store produktionsvirksomheder, og der stilles større krav til, at virksomhederne har fokus på økonomi og tid.
Denne tendens viste sig tydeligt, da Novotek Planning Systems inviterede til ROB-EX brugerdag 2009.

Der var fuldt hus i domicilet i Odense med hele 80 deltagere fra en lang række danske produktionsvirksomheder. Det gør arrangementet til det måske største aktuelle i Danmark for professionelle, som arbejder med produktionsplanlægning.

Helt fra morgenstunden var erfaringsudvekslingen i gang, og den fortsatte hele dagen, som også bød på gensidig inspiration, kommentarer, spørgsmål og svar.

I løbet af dagen var der også interessante præsentationer fra Ib Andresen Industri A/S i Langeskov og Bifodan A/S i Hundested, som fortalte om, hvordan de har forbedret deres planlægning med ROB-EX.

Novotek Planning Systems A/S’ egne konsulenter og udviklere præsenterede nyheder i ROB-EX, fx bedre søgning i store planer, indregning af spild i planlægningen, lettere planlægning af kontinuerlige processer i flere trin, planlægning i teams og individuelle ferieplaner per medlem i en gruppe samt nye makroer som automatiserer dele af planlægningen.

Derudover var der tips og tricks med ROB-EX og gennemgang af ROB-EX’ web-baserede elektroniske køreliste, simulering af materialebeholdning, projekt- og salgsordrestyring, serieproduktion og simulering af bemandingsbehov.

Dagen sluttede med åbent hus for alle interesserede i Novoteks nye domicil og en markering af at firmaet fylder 10 år.

Kilde: Novotek Planning Systems - http://www.novotek.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095