23948sdkhjf

Produktnyhed: Super ydelse til krævende operationer på store maskiner

Sandvik Coromant har lanceret den største størrelse Coromant Capto-kobling som standard.
Coromant Capto-kobling størrelse C10 er designet til at forbedre ydelsen ved krævende applikationer på de store maskiner. Den muliggør højere tilspændinger og større spåndybder; især ved bearbejdning af komponenter til aerospace- og gasturbineindustrien samt ved drejning af jernbanehjul.

Koblingen har en flangediameter på 100 mm og overfører derfor momenterne effektivt, så der opnås en højere bøjningsstyrke og større spånvolumener, hvilket giver en bedre nøjagtighed inden for applikationsområdet. Med denne store koblingsstørrelse opnås der maksimal stabilitet for dreje- og fræseværktøjer, og den tilfører forlængede værktøjsopspændinger en effektiv stivhed, når den anvendes sammen med reduktionsadaptere til at montere værktøjet.

Der kan fås en komplet værktøjsopspænding I størrelse C10, inklusive grundholdere, reduktions- og forlængeradaptere. Der fås også koblingsblanks, der kan bearbejdes til individuelle værktøjer, så der opnås endnu større fleksibilitet.

Coromant Capto-koblingen er et ægte, modulopbygget system, der gør det muligt at ombytte værktøjer på forskellige maskiner over hele værkstedet, så lagerbeholdningen og omkostningerne reduceres. Den sikrer fleksibilitet og hurtigere værktøjsskift på multitask-maskiner, drejecentre og bearbejdningscentre.

Kilde: Sandvik Coromant - http://www.coromant.sandvik.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109