23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for Semco Maritime

Med en baggrund fra internationale koncerner vender Steen Brødbæk tilbage til Esbjerg som nyt medlem af direktionen hos Semco Maritime A/S.
Steen Brødbæk, 45 år, tiltræder 1. maj som administrerende direktør for Semco Maritime A/S med hovedsæde i Esbjerg og med afdelinger worldwide. Semco Maritimes bestyrelsesformand, Anders Obel, oplyser, at gennemførelsen af strategiplanen Log-on 2008-2010 med en kraftig planlagt vækst vil kræve yderligere stærke og brede ledelseskompetencer på direktionsniveau.

Siden Jan E. Hansen døde i juni i fjor, har Erik Gaj Nielsen alene udgjort direktionen, og han fortsætter som viceadministrerende direktør i den nye direktion.

- Med Erik Gaj Nielsens og Steen Brødbæks baggrunde har vi en direktion, der kan fortsætte gennemførelsen af vores strategiplan og sikre fremtidig vækst. Erik har lang tids erfaring som direktør for Semco Maritime. Steen har stor erfaring fra offshoresektoren og vækstorienterede virksomheder, og han har de menneskelige egenskaber, der vil passe ind i vores kultur, siger Anders Obel.

Steen Brødbæk kommer fra en tilsvarende stilling i Arvid Nilsson A/S, der er Skandinaviens førende grossist inden for befæstelsesprodukter og siden 2005 under Steens ledelse har vendt et underskud til pæne økonomiske resultater.

Semco Maritimes nye administrerende direktør har en stærk faglig og ledelsesmæssig baggrund fra internationale koncerner. I årene 1987-2002 havde han en række ledende poster indenfor især offshore og telekommunikation i industrikoncernen ABB og sluttede som Group Vice President, inden han i 2002 tog imod et tilbud om at blive administrerende direktør for Invensys APV A/S.

- Jeg er vokset op med offshorebranchen via mit virke i ABB, blandt andet som divisionsdirektør i ABB National Electric A/S i Esbjerg, og jeg er fortrolig med branchens teknologiudvikling og projekter. I Semco Maritime vender jeg tilbage til en projektrelateret virksomhed med klare visioner og mål. Jeg glæder mig enormt og er samtidig ydmyg over for opgaven, siger Steen Brødbæk.

Steen Brødbæk er født og opvokset i Esbjerg, uddannet stærkstrømsingeniør ved Aarhus Teknikum, og har sideløbende med lederkarrieren gennemført lederuddannelse i både ABB-regi og på anerkendte internationale uddannelser. Steen beskriver sin ledelsesstil som åben, bredtfavnende og ambitiøs, og så er han en udpræget holdspiller.

- Jeg bruger meget energi på at udvikle organisationen omkring mig for at få holdet til at fungere. I de to virksomheder, jeg senest har været i, har agendaen været en helt anden end her, nemlig en omfattende turn-around-proces. Semco Maritime har i forvejen et stærkt ledelsesteam. Jeg glæder mig til at blive en del af teamet og til at være med til at realisere målene i den ambitiøse strategiplan, siger Steen Brødbæk.

Kilde: Semco Maritime - http://www.semco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109