23948sdkhjf

BARTO overtager Bent Jensen Maskin- & Værktøjsfabrik

Bent Jensen Maskin- & Værktøjsfabrik A/S er grundlagt i 1920 og har i de senere år udviklet sig til at være specialleverandør inden for spåntagende bearbejdning til jern- og maskinindustrien særligt inden for vindmølleindustrien. I 2008 er værktøjsproduktionen blevet nedlagt.
I forbindelse med overtagelsen fortsætter aktiviteterne uændret på adressen Vejlbyvej 2 i Fredericia. Bent Jensen Maskin- & Værktøjsfabrik A/S skifter i forbindelse med BARTO’s overtagelse navn til BARTO BJ A/S.

BARTO udvikler, fremstiller og optimerer såvel enkeltkomponenter som komplicerede stålløsninger til Business to Business markedet i Danmark og på udvalgte eksportmarkeder. Koncernen bygger på mange års specialviden inden for tyndpladebearbejdning og har i 2008 væsentligt udvidet sit produktsortiment inden for tykpladebearbejdning således, at BARTO i dag er totalleverandør inden for alle former for pladebearbejdning.

- Underleverandørerne i metalindustrien står foran betydelige udfordringer i de kommende år med stigende krav fra kunderne, siger administrerende direktør i BARTO-koncernen Torkel Olrik.

- Bent Jensen Maskin- & Værktøjsfabrik A/S er en velrenommeret samarbejdspartner inden for spåntagende bearbejdning og har gennem de seneste år skabt en stærk produktkompetence, som BARTO som totalleverandør kan udvikle yderligere til gavn for kunderne - ikke kun i BARTO BJ A/S, men også i relation til kunderne i hele BARTO koncernen, siger Torkel Olrik.

Kilde: Barto - http://www.barto.as

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078