23948sdkhjf

Ny ejer vil fortsætte væksten hos AGJ

Tim Christoffersen har overtaget 100 % af aktiekapitalen hos Stenlille-virksomheden AGJ A/S.
Ejerskiftet skete med virkning fra årsskiftet, hvor den hidtidige ejer Asger G. Jørgensen overdrog ansvaret og ejerskabet for virksomheden til Tim Christoffersen. Dermed får Tim Christoffersen lov at videreføre det arbejde, han har påbegyndt som daglig leder af AGJ A/S.

- Selskabet vil blive drevet i samme gode ånd som hidtil. Her i de seneste år har jeg gennem mit arbejde som daglig leder af virksomheden forsøgt at ændre vores strategi, så den passer bedre til vores industrikunder, og det vil jeg fortsætte med, siger Tim Christoffersen.

Efter to år som direktør og fra januar 2009 også som ejer af selskabet har han arbejdet for en endnu større strømlining af virksomheden.

- Vi vil fortsætte skærpelsen af virksomhedens profil mod industrikunderne i de kommende år. Det vil vi blandt andet gøre ved at øge aktiviteterne til den farmaceutiske industri i Danmark og til kraftværkerne i Skandinavien. Vi arbejder netop nu målrettet på at øge vore medarbejderes kompetencer indenfor disse områder, ligesom vi har ansat flere nye kompetente medarbejdere for ikke at komme i en situation hvor vi må sige nej tak til potentielle opgaver som direkte følge af manglende kompetence og kapacitet, forklarer Tim Christoffersen..

I dag er virksomheden opdelt i fem forskellige forretningsenheder, hvoraf AGJ Stainless, der producerer anlæg til den farmaceutiske industri, og AGJ Industri, der laver reparationer på kraftværker og store industrivirksomheder, står for ca. 80 % af omsætningen. Resten hentes i AGJ Produktion, der laver stålkonstruktioner, AGJ Engineering, der laver konstruktionsarbejde, samt AGJ Container Trading, der sælger og udlejer kontor-, miljø- og opbevaringscontainere samt driver argenturhandel medmed kontor- og mandskabsmoduler.

- Derudover vil vi øge fokus på differentiering af vores forretningsområder for at kunne imødekomme krav om totalleverancer, og så vil vi sætte øget fokus på tre af vores kompetencer; hårdpålægning med wolframcarbid, hydraulisk bolttræk samt mobil maskinbearbejdning.

Men også på andre områder bliver der tale om vækst i de kommende år. Hidtil er størstedelen af AGJ’s omsætning hentet i Danmark, men Tim Christoffersen satser på en øget eksportandel i de kommende år.

- Vi ser et kæmpe potentiale på flere europæiske markeder. Vi er allerede meget aktive i Sverige, hvor vi ganske vist har en lille indtjeningsmargin lige nu på grund af den lave kronekurs. Men markedet er vigtigt for os, og derfor bliver vi. Derudover vil vi også gerne eksportere vor ”know-how” og viden til andre lande, og her er Tyskland et godt bud, hvor både kulkraft- og A-kraftværkerne er i vort fokus. Hidtil er vi ikke gået ind i Tyskland – men det har været et kapacitetsspørgsmål, forklarer han.

Også på de interne linjer skal der dog investeres i de kommende år, og her er Tim Christoffersen ikke bleg for at indrømme, at det specielt er virksomhedens medarbejdere, der skal skabe succesen.

- Et optimalt personale er af afgørende betydning for vores succes. Derfor har vi stort fokus på personalet og har blandt andet ofret mange ressourcer på uddannelse. Det betyder blandt andet, at halvdelen af vores personale nu står med helt nye svejsecertifikater. I det hele taget har vi styrket virksomheden kraftigt på det svejsetekniske med ansættelsen af flere nye specialister, og jeg kan konstatere, at vi har investeret i 15 nye svejseværker i løbet af det seneste år, slutter Tim Christoffersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078