23948sdkhjf

Maskinfirma renoverer og investerer

Nye maskininvesteringer skal bringe AGJ ind i fremtiden.
Maskin-, smede- og ingeniørfirmaet AGJ i Stenlille har netop foretaget en gennemgribende renovering af fabrikshaller. Det skal sikre øget kapacitet i forhold til kunder i medicinal- og fødevareindustrien.

Ligeledes har ledelsen netop investeret i en fabriksny Adira Maskinsaks samt en fabriksny Adira kantpresse, så firmaet fremover kan tilbyde bearbejdning af alle former for rustfrie plader, op til seks mm. godstykkelse i helt op til 4.100 mm. bredde.

- Det har længe været teamets store ønske at foretage investeringer i en ny CNC-styret maskinsaks samt en ny CNC-styret kantpresse. Vore kunders stigende krav til præcision og kvalitetsstyring, danner grundlag for vore investering, udtaler administrerende direktør Tim Christoffersen.

Nødvendigt for at leve op til kravene
Firmaet i Stenlille har gennemført en fuldstændig renovering af et større fabriksareal, og sikret at området er skilt ud fra den øvrige produktion, så forurening med jernpartikler fra sorte stål samt slibestøv, ikke påvirker kvaliteten på rustfrie produkter.

- Investeringen i nye CNC-maskiner samt etablering af rustfrit område i Stenlille, er simpelthen afgørende for selskabets fortsatte udvikling i den retning vi har sat. Vore kunder stiller store krav til alle vore medarbejdere, og de produkter der fremstilles.

Maskininvesteringer er foretaget i samarbejde med Maskingruppen.
Læs mere om: AGJ
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109