23948sdkhjf

Produktnyhed: Ny kompressor fra Atlas Copco

Atlas Copcos afdeling for transportable kompressorer fortsætter vanen tro sin produktudvikling. Nyeste skud på stammen er den robuste letvægter XAS 87 Kd, som kun kræver kategori B kørekort at transportere.
Den nye XAS 87 Kd har en luftkapacitet på 5 m3/min (83 l/s) ved 7 bar og har en exceptionel lav vægt på under 750 kg samt mulighed for tilvalg af en række optioner.

Maskinen kan trækkes efter en mindre personbil og kræver kun kategori B kørekort. På grund af den lave vægt har det ikke været nødvendigt at montere påløbsbremser, hvilket samtidig betyder færre omkostninger til vedligeholdelse af traileren.

Kompressoren leveres i stålkabinet eller med det meget hårdføre HardHat kabinet, som er særligt ideelt til brug på byggepladser og til udlejningsformål, hvor det udsættes for store fysiske påvirkninger. HardHat kabinettet er udviklet for at undgå de korrosionsproblemer, man normalt ser på metalkabinetter. Udover at være modstandsdygtigt overfor hårde stød m.v., sikrer dette kabinet en høj gensalgsværdi samtidig med, at miljøbelastningen minimeres.

Med det nykonstruerede skrueelement er motor/element-kombinationen mere effektiv og drives med tandhjul i stedet for med remme.

XAS 87 Kd er som standard udstyret med en 40 liters kompakt brændstoftank, der sikrer brændstof nok til mindst otte timers drift. Som ved en lang række andre af sine maskiner tilbyder Atlas Copco en udvidet CoverCARE garanti på op til fem år.

Kilde: Atlas Copco - http://www.atlascopco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109