23948sdkhjf

Johnsens Metalteknik opfører ny produktionshal

Det kniber med pladsen hos den sønderjyske underleverandør, der nu udvider med ekstra produktionsareal.
Johnsens Metalteknik havde en forrygende travl sensommer i 2008. For at kunne følge efterspørgslen investerede man derfor i endnu et bearbejdningscenter fra Mazak (VCN 510). Pladsen var ved at være trang i produktionen, men ved at halvere kantinen og flytte kvalitetsafdelingen, lykkedes det alligevel at klemme den nye fræser ind.

Omrokeringerne var dog en stakket frist, for samtidig havde man svært ved at følge med på dreje-opgaverne, og det var nok til, at virksomhedens ledelse besluttede, at det var på tide at udvide produktionen.

- Så kom finanskrisen, hvilket vi selvfølgelig også mærker. Den skal dog ikke forhindre os i at tænke langsigtet, og derfor har vi besluttet, at vi opstarter byggeriet af en ny produktionshal lige efter påske, fortæller Tina Johnsen.

Dermed tager man hul på opførelsen af 484 nye kvadratmeter således, at Johnsens Metalteknik efterfølgende samlet når op på 1.511 kvadratmeter.

- Når efterspørgslen så igen stiger, vil vi have plads til atter at kunne investere i nye drejebænke. Vi følger løbende med i maskinudviklingen, og vores næste investering vil muligvis blive en CNC-drejebænk med tilhørende robot, slutter Tina Johnsen.

Kilde: Johnsens Metalteknik - http://www.j-m-t.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114