23948sdkhjf

Produktnyhed: Ny CoroMill 345 tilfører flerskærs-planfræsning en ny dimension

Sandvik Coromant fortsætter med at forsyne den spåntagende industri med en konstant strøm af nye, effektive fræseværktøjer. CoroMill 345 er den seneste nyskabelse, og det tilfører flerskærs-planfræsning en ny dimension.
CoroMill 345 er et avanceret værktøjskoncept, der er ideelt til alt fra blandet bearbejdning i små serier til specialfremstillede dele i stort antal. Det er først og fremmest designet til højtydende planfræsning med små spåndybder i et bredt udvalg af materialer, og dets omfattende optimeringsmuligheder gør det også egnet til applikationer lige fra krævende skrubfræsning med en dybde på op til 6 mm til operationer med spejlfinish ved hjælp af wiperskær.

Med den ekstra tanddeling (HX) vil CoroMill 345 øge spånvolumenet endnu mere ved at have flere tænder i indgreb.

Som en gennemprøvet 45 grader planfræser i den nye generation er CoroMill 345 udstyret med dobbeltsidede skær, så der opstår otte skærkanter. Underlagsplatter med strategisk placerede støttepunkter, der matcher skærets overside, yder fuld støtte til skærkanten og giver skærlejet stabilitet.

Den positive, aksiale hældning ved små spåndybder medfører et blødt skæreforløb med lavt aksialt tryk, hvilket reducerer de skærekræfter, der rettes mod emnet. Den mere lodrette del af skærkanten kommer successivt i indgreb, efterhånden som spåndybden øges; det giver skæret en mere solid struktur med heraf følgende øget sikkerhed, især inden for de sejere applikationsområder.

CoroMill 345 kan anvendes til alle typer maskiner, fra ISO 30-maskiner med lav effekt til ISO 50-bearbejdningscentre og multitask-maskiner med stor effekt. Fræserne fås i diametrene 40–250 mm med forskellige tanddelinger.

Det store fremskridt inden for fræseteknologi, som CoroMill 345 udgør, hæver ydelsesniveauet til nye højder - markeret ikke mindst med det lave effektforbrug og det lave støjniveau under bearbejdningen.

Kilde: Sandvik Coromant - http://www.sandvik.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095