23948sdkhjf

Produktnyhed: Nyheder til slibning af pladematerialer i metaller

DMC har introduceret et komplet produktprogram af maskiner til metalbearbejdning. Maskinerne er eksempler på eksklusiv teknologi i avanceret design. Det gør dem velegnede til mange forskellige slags slibninger som fx kalibrering, rensning, afgratning, satinering og børstning.
Maskinerne kan modulopbygges efter det aktuelle behov, hvilket gør løsningen både effektiv og prisgunstig for kunden. En kundespecifik løsning står ofte højt på ønskelisten, og her kan man faktisk få det og samtidig holde investeringsniveauet nede. Løsningerne sammensættes af forskellige standardmoduler. På den måde sikres, at kunden får optimalt udbytte for sin investering. Han får en maskine, som kan løse mange forskellige typer bearbejdningsopgaver og bruges til varierende overflader, kvaliteter og materialer.

Hos LINDLARSEN A/S, som forhandler DMC herhjemme, mærker man stor interesse for de nye maskiner til slibning af aluminium og hårde metaller, netop fordi kunden ”for en relativt beskeden investering får en fleksibel løsning, som kan konfigureres til en bred vifte af slibninger”, som administrerende direktør Frands Ellersgaard fortæller.

- Som en del af SCM Group, der er verdens største maskinproducent, er DMC en meget professionel samarbejdspartner og er førende indenfor udviklingen på området. Det stærke produktprogram gør det muligt at lave virkelig gode og målrettede løsninger på individuelle opgaver. Løsninger som DMCs er et område man hos LINDLARSEN præsenterede nærmere på Synergi ’09 messen i sidste uge.

Topmetal til hårde metaller
Denne type fra den brede modelrække indeholder moduler til bearbejdning med og uden køling/smøring. Men selv om modulerne fra programmet frit kan sammensættes, har virksomheden også færdige løsninger. For eksempel den nyeste model til våd slibning, Topmetal. Her renser og køler forstøverdyser pudsebåndene og væsken opsamles og genindvindes i et kar i bunden. Den øvrige fugt, processen giver, absorberes af et filter i toppen af maskinen. For at lette tørringen køres emnet på vej ud af maskinen under en ventilator.

Facts om Topmetal:
Arbejdsbredde 1300 mm
Min/Max tykkelse på emne: 0,5 – 150 mm
Pudsebåndets bredde: 1.320 mm
Pudsebåndets længde: 2.620 mm
Fremføringshastighed: 1 – 8 m/min
Touch screen

Kilde: LindLarsen - http://www.lindlarsen.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094