23948sdkhjf

Elektrokul A/S udvider med produkter til gnistbearbejdning

Den sjællandske virksomhed, der bedst er kendt for sine grafikprodukter, er nu blevet totalleverandør inden for gnistbearbejdning.
Sortimentet omfatter både produkter til tråd- og sænkgnistning, og der forhandles både almindelige forbrugsvarer, men også reservedele.

- Gnistbearbejdningen passer godt med vores andre opgaver. Vi er jo kendt for vores grafit til elektrodefremstilling, og med vores ekspertise på det område var det naturligt også at tage produkter til gnistbearbejdning ind i vores sortiment, siger Flemming Sørensen fra Elektrokul A/S.

Produkterne leveres af den svenske virksomhed Tanso AB, der selv har et indgående samarbejde med japanske Toyo Tanso, som er verdens største producent af isostat-fremstillet grafit. Den svenske virksomhed får al deres grafit samt en del andre produkter leveret fra Toyo Tanso.

Hos Elektrokul A/S er Flemming Sørensen begejstret for det brede produktprogram fra Tanso. Allerede i efteråret fik man de første produkter i sortimentet, men det er først her i 2009, der for alvor bliver skruet op for markedsføringen på det danske marked. Og indtil videre ser det ud til, at der er god efterspørgsel efter Elektrokul A/S' nye produktområde.

- Vi har fået meget positive tilbagemeldinger fra vores kunder, og vi har faktisk også allerede fået en del leverancer. Nogle kunder har måske før haft to-tre leverandører, hvor vi kan levere det hele samlet. Mange er også interesserede i at høre mere om vores produkter, selv om de måske ikke står og skal bruge dem lige nu på grund af den økonomiske nedgang, lyder det fra Flemming Sørensen, der tilføjer, at Unimerco er blandt de virksomheder, der har afgivet ordrer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11