23948sdkhjf

Produktnyhed: Automatisk fugefølgesystem til de fleste sammenføjninger

GMH Fugefølgesystemet er i samarbejde med ESABs motoriserede slæder og sensorenhed en unik og robust løsning, når der skal løses opgaver indenfor automatiseret svejsning.
GMH systemet minimerer efterbearbejdning, da lysbuen altid er i samme optimale position. Den høje kvalitet vil være opretholdt gennem hele svejsningen, da operatøren ikke behøver koncentrere sig om svejsehovedet eller dettes position.

Svejseren kan i stedet overvåge hele installationen og sørge for en uafbrudt svejseproduktion, blot ved at tilføje flux og forberede udskiftning af trådspoler i god tid.

Et komplet system
Svejsehovedet er monteret på en motoriseret krydsslæde, som bevæges i retningerne op-ned og højre-venstre. Sensoren er den mest vitale del af systemet og leverer information til kontrolsystemet om, hvorledes slæderne skal justeres, så lysbuen bibeholdes i den mest optimale position. Der anvendes et antal forskellige mekaniske følere for forskellige opgaver – induktive sensorer kan også anvendes.

Arbejdsprocessen
Svejseren anvender et joystick til at føre svejsehovedet og de mekaniske sensorer til den korrekte position – uden behov for nogen form for programmering. Enheden sættes til spor-indstilling, og svejsningen kan begynde.

Kurver kan også svejses fuldt automatisk med GMH inden for de motoriserede slæders arbejdsområde.

GMH leveres i tre versioner:

Med kontrolpanel på fronten
Anvendes til ESABs A2 / A6 traktorautomater og A2 / A6 bjælkekørende vogne. Til automatiske løsninger med en kort distance mellem svejsehoved og GMH kontrolboksen, samt hvor svejseren har et godt overblik over svejsning og svejsehoved uden at skulle bevæge sig rundt om installationen.

Med fjernregulering (uden kontrolpanel på fronten)
Anvendes til svejsekraner og store automatiske installationer med lang afstand mellem svejsehoved og GMH kontrolboksen, samt hvor operatøren skal bevæge sig rundt om installationen for at få et godt overblik over svejsningen.

Uden kontrolpanel og fjernregulering
Anvendes til specielle løsninger, hvor brugerens egen fjernregulering kan anvendes sammen med GMH kontrolboksen.

Kilde: ESAB - http://www.esab.dk

Læs mere om: esab
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093