23948sdkhjf

Produktnyhed: SpaceClaim 2009 - fortsætter med at innovere direct modeling teknologien

SpaceClaim, der er leverandør af verdens hurtigste og mest innovative 3D direct modeling software, har netop frigivet deres fjerde version af softwaren.
Direct modeling repræsenterer det største teknologispring i 3D engineering i mere 10 år og har givet helt ny markeder og brugere muligheden for at anvende 3D værktøjer, blandt andet giver det ingeniører og designere muligheden for langt hurtigere at genere designideer, editere i solide modeller uanset hvilket 3D værktøj de tidligere er lavet i, samt at forberede designs for FEM og CFD analyser, rapid prototyping eller fremstillingsprocesser.

At sikre at alle ingeniører og designere har adgang til at anvende 3D værktøjer er en topprioritet for SpaceClaim. Imens feature-baserede 3D værktøjer er stærke på detaljerede designarbejder, er de ikke særligt velegnede til konceptdesign og numeriske analyser.

SpaceClaim er meget nem at lære, kosteffektiv og låser aldrig ingeniøren eller designeren til at lave markante modelændringer "on the fly". Chris Randles, President og CEO for SpaceClaim udtaler:

- Der er en hurtigt voksende skare af ingeniører og designere verden over, der erkender at 3D direct modeling er fremtiden indenfor 3D design, med en super software pakke og en voksende kundedatabase, en stærkt voksende forhandler kanal, forventer vi stadigt i 2009 en solid vækst.

SpaceClaim gør det muligt at lave "upfront" analysearbejde og komplimenterer eksisterende CAD-værktøjer godt, SpaceClaim supporter som standard, dataudveksling imellem ACIS, STEP, IGES, ECAD, Rhinoceros, DWG, DXF, STL, OBJ, XAML, VRML, 3D PDF. med add-on moduler kan man importere og redigere i originale filer fra ProEginner, Autodesk inventor, CATIA, VDA, SolidWorks, JT, NX/UG og parasolid.

SpaceClaim tillader designteamet samtidigt at arbejde i forskellige faser for hurtigere at kunne færdig gøre nye produkter. Med den nye version og nye partnere i ANSYS, CFdesign og Hypershot er SpaceClaim godt i gang med at erobre markedsandele indenfor såvel numerisk analysearbejde som konceptdesign. Ny funktionalitet gør det muligt langt hurtigere at reparere og simplificere geometrier før en numerisk analyse leveret fra et andet CAD-program. Hvad der tidligere kunne tage dage løses nu med få museklik.

Integrationen til det førende rendigeringsprogram Hypershot giver mulighed for, at man langt hurtigere kan generere photorealistiske billeder i designfasen for at få et realistisk billede af, hvordan ens produkt vil se ud, når det er færdigt. Og med de nye modelleringsværktøjer i SpaceClaim 2009 vil man langt lettere kunne skabe komplekse overflader og geometrier.

Hele idéen med SpaceClaim er at udvide 3D-markedet og sikre, at ingeniører og designere har frihed til kreativitet og ikke skal bruge maksimal hjernekraft for at manøvre rundt i et CAD system. Administrerende direktør Ricco Busk fra den danske forhandler af SpaceClaim udtaler:

- Med de nye værktøjer i SpaceClaim engineer har vi en helt unik softwarepakke, der sætter konkurrenterne til dørs på brugervenlighed og tilgængelighed. Man vil med Spaceclaim opleve en helt ny og meget mere intuitiv måde at arbejde med 3D CAD på. Vi har allerede flere detaljerede evalueringsforløb kørende med større danske virksomheder, hvilket giver os forhåbninger om yderligere vækst i 2009 trods recessionen vi er inde i.

Kilde: Cadsys - http://www.cadsys.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101