23948sdkhjf

Produktnyhed: Unimerco bliver forhandler af vendeskær fra Kyocera

Unimerco er blevet forhandler af japanske Kyocera, der er verdens syvende største producent af vendeskær.
- Med forhandlingen af Kyocera får vi endnu større bredde på vores program af skærende værktøjer, der i forvejen er det største på det danske marked. Det betyder, at vi i endnu højere grad er i stand til at sikre den ideelle værktøjsløsning til enhver opgave, siger salgschef Lars Skaarup Rasmussen.

I forvejen forhandler Unimerco vendeskær fra Lamina, der passer til en bred vifte af opgaver, og det er tanken, at de to mærker i høj grad skal supplere hinanden, så der er tale om en reel og værdifuld udvidelse af sortimentet.

- Programmet fra Kyocera er så bredt, at vi kan tilbyde værktøjer, der er dedikeret til specifikke opgaver inden for drejning, fræsning, boring, opboring, profildrejning og gevindfræsning. Hertil kommer udstyr til værktøjsfastspænding. Unimerco kan derfor nu i endnu højere grad tilbyde vendeskær til stort set alle former for bearbejdninger i alle materialer, siger Lars Skaarup Rasmussen.

Aftalen med Kyocera betyder, at Unimerco i endnu højere grad afspejler efterspørgslen på markedet, hvor hovedvægten af værktøjsforbruget ligger på vendeskær.

- Det er derfor naturligt, at de kommer til at fylde mere i vores program, siger han.

Spænder vidt
Programmet af Kyocera vendeskær spænder over keramiske skær, hårdmetal, diamant, CBN, cermet og coatede skær med hovedvægten på hårdmetal.

Lars Skaarup Rasmussen har store forventninger til produkterne fra Kyocera, som har et meget bredt anvendelsesområde og dermed kan bruges i størstedelen af industrien.

Kyoceras høje kvalitet giver en række fordele i forhold til både overfladekvalitet og produktivitet.
Samtidig er prisniveauet meget konkurrencedygtigt, hvilket er med til at gøre dem endnu mere interessante for markedet.

- Vi har haft samtlige vore eksterne sælgere på kursus afholdt af Kyocera, og de ser frem til at komme ud og kunne rådgive om de nye produkter, siger Lars Skaarup Rasmussen. Med det bredere program vil de nemlig i endnu højere grad kunne tilbyde kunderne de mest innovative og konkurrencedygtige løsninger.

For Unimerco er det også en vigtig faktor, at Kyocera har størrelsen og styrken til at være blandt de allerbedste, når det gælder den løbende produktudvikling.

Unimerco kommer til at lagerføre de mest solgte produkter i Sunds. Kunderne kan dog vælge frit fra hele Kyoceras enorme program, og takket være placeringen af et europæisk centrallager i Stuttgart er der også herfra en ekstrem kort leveringstid.

Unimerco på flere markeder
Unimerco kommer i løbet af foråret også til at forhandle Kyocera i Sverige, Norge og Finland. En forhandleraftale er allerede i effekt på det engelske marked.

Kilde: Unimerco - http://www.unimerco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.324