23948sdkhjf

Produktnyhed: Seneste version af Yamatekes AT9000 transmitterserie

Yamatake præsenterer nu en GTX version af sin AT9000 transmitterserie, der er kategoriseret som SIL-2, og således opfylder de krav, der stilles i IEC 61508 om funktionel sikkerhed i elektriske, elektroniske og/eller programmerbare elektroniske sikkerhedsrelaterede systemer.
Yamatake AT9000 GTX kan indgå i instrumenteringssystemer i den petrokemiske og kemiske industri, som er specificeret efter IEC61511, og hvor der stilles krav om, at tryktransmittere skal være designet iht. IEC61508.

Yamatake AT9000 GTX er en mikroprocessor-baseret differenstryktransmitter, der måler differenstryk på gasser, væsker og damp samt væskeniveau. En nydesignet komposit halvledersensor sikrer en målenøjagtighed på op til 0,04 % af fuld skala og en drift på kun 0,1 % over 10 år. Udgangssignalet er 4 til 20 mA DC analogt eller digitalt.

Transmitteren fås med mange måleområder og måleforhold på op til 200 til 1 i samme instrument. De medieberørte dele kan leveres i flere forskellige korrosionsbestandige materialer og tæthedsklassen er IP 67.

Ved hjælp af CommPad (Handy Communicator) eller HART 375 communicator kan der etableres to-vejs kommunikation med transmitteren for selvdiagnose, ændring af måleområde samt automatisk nulpunktsjustering. Transmitteren kan lagre de sidste fem fejlsituationer som for høj temperatur, for højt tryk samt høj og/eller lav alarmer.

Kilde: Hans Buch - http://www.hansbuch.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084