23948sdkhjf

Produktnyhed: Nye skærende værktøjer fra Sandvik Coromant

Sandvik Coromant har udsendt 2009-udgaven af hovedkataloget, der indeholder tusindvis af højtydende dreje-, af- og sporstiknings-, fræse, bore-, opbore- og værktøjsholderprodukter.
Udviklingen går hurtigt hos Sandvik Coromant. Virksomheden frigiver mellem 2.000 og 3.000 nye produkter hvert år. For at sikre en vellykket introduktionsproces præsenteres en oversigt over de nye produkter i to halvårlige supplementskataloger kaldet "CoroPak". Alle de nye produkter, der blev introduceret i CoroPak 08.1 og CoroPak 08.2, er indeholdt i hovedkataloget 2009.

Hovedkataloget indeholder oplysninger om de seneste innovationer inden for skærende værktøjer, det indeholder produktoplysninger, detaljerede diagrammer, specifikationer, illustrationer, anbefalinger og bestillingsoplysninger. I det hele taget kan man her finde hjælp til at vælge den mest velegnede løsning til unikke applikationsbehov. Sandvik Coromant’s centrallagre i Europa, USA og Fjernøsten leverer direkte til kunden inden for 24 timer.

Man kan downloade en elektronisk udgave af kataloget i et bekvemt zip-format på hjemmesiden www.coromant.sandvik.com . Men Sandvik Coromant har forståelse for, at mange kunder fortsat finder den trykte udgave uundværlig, og derfor kan den bestilles i kundeserviceafdelingen hos det lokale salgskontor (bestillingskode: C-2900:8). Hovedkataloget fås på 19 forskellige sprog.

Blandt højdepunkterne inden for de nye produkter, der er med i kataloget, kan nævnes: CoroMill 490´s nye generation af plan- og hjørnefræsere, som nu fås i kvaliteter, der kan klare bearbejdning af støbejern; CoroMill 690 valsefræser til titanium-applikationer; GC1010 fræsekvalitet til bearbejdning af hærdet stål; WMX wipergeometri til negative skær, der arbejder med tilspændingshastigheder, der er højere end nogensinde. GC1125 og GC1515 – kvaliteter til sletbearbejdning af stål, der giver høj produktivitet; og HM ultrasej, dobbeltsidet geometri til skrubbearbejdningsapplikationer.

Kilde: Sandvik Coromant - http://www.coromant.sandvik.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.253