23948sdkhjf

Produktnyhed: Nyt hotmeltsystem fra I&J Fisnar

I&J FISNAR Scandinavia ApS kan nu introducere ”ThermaDose”. Der er en serie industrielle hotmelt tanksystemer med dertil hørende tilbehør produceret af I&J Fisnar Inc.
ThermoDose-serien kan leveres med en bred vifte af håndholdte pistoler, elektriske eller luftstyrede doseringsventiler for de gængse hotmelt materialer. Alle modeller kan også leveres i versioner for dosering af substanser, der kræver sterile betingelser.

ThermaDose tanksystemerne er designet for hotmelt i pille-, blok- eller pladeform i kapaciteter på henholdsvis 5, 7 og 16kg.

Kraftigere 19 liter (5 gallon) og 200 liter (55 gallon) spande/tromle systemer består af en rengøringsvenlig varmeplade eller en option med spiralgitter, der øger overfladen og forbedrer varmeevne og –kontrol ved kraftigt flow samt ved materialer, der er svære at smelte.

En automatisk elevator hæver tromlen under processen, fjerner håndteringsproblemer og letter skift af tromlen uden risiko for sprøjt af varmt materiale. Tromlen positioneres, døren lukkes og automatikken håndterer processen.

Skiftekonfigurationer for konstant produktionsflow tilbydes som enten 55/5 gallon eller 55/55 gallon systemer.

Alle systemerne har let tilgængelige styringer, indbyggede gearpumper, slanger og tilbehør i høj kvalitet.

Såvel tank- som spande/tromlesystemerne kan let integreres med I&J Fisnars kendte dispenserrobotter eller andet automatisk udstyr som fx conveyorsystemer.

Kilde: I&J Fisnar - http://www.dispensering.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079