23948sdkhjf

Sanistål åbner ny butik

I slutningen af 2017 kan Sanistål byde kunderne inden for i en helt nybygget butik i Hjørring.

- Hjørring er et vigtigt marked for os, og vi vil gerne prioritere kunderne i byen endnu mere. Vi har et meget bredt sortiment, og vi vil derfor gerne henvende os til en bredere målgruppe af kunder i Hjørring-området ved at få en mere central placering i byen, siger Claus Jæger Nørbjerg, der er salgsdirektør for butikkerne i Sanistål.

Sanistål har i rigtig mange år haft en butik på Farøvej i Hjørring, men lokalerne er utidssvarende og ligger lidt for isoleret i forhold til byen.

- Nu glæder vi os til at komme tættere ind til Hjørring midtby, hvor håndværkerne arbejder. På Frederikshavnsvej har vi fundet en placering, som kunderne kan komme nemt til både fra motorvejen og midtbyen, siger Claus Jæger Nørbjerg.

Det er Saniståls kunde, entreprenørvirksomheden Vennelyst, der har købt grunden på Frederikshavnsvej, hvor de bygger en butik og lejer den til Sanistål. Dermed bestemmer Sanistål selv rammerne for den nye butik.

Butikken bliver på 930 kvadratmeter med et lager på yderligere 200 kvadratmeter. Udover det store sortiment inden for VVS, værktøjer, forbrugsvarer og tekniske artikler i butikken, får Sanistål også bygget en 300 kvadratmeter stor gård til sit VA-sortiment, ligesom der bliver bygget en særlig afdeling på 150 kvadratmeter til sortimentet af ilt og gas.

Det er planen, at den nye Sanistål Håndværkerbutik åbner i november/december måned i år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093