23948sdkhjf

Direktør forlader robot start-up - afløseren er fundet

Sabina Kethelz overtager posten som direktør for CP Robotics. Den tidligere direktør Jimmy Alison Jørgensen starter ny virksomhed.

Da CP Robotics blev grundlagt i 2015, indsatte bestyrelsen Jimmy Alison Jørgensen som administrerende direktør. Han har nu valgt at opstarte sit eget firma, og forlod derfor sin post ved årsskiftet.

Sabina Kethelz er indsat som ny administrerende direktør. Hun har haft ansvar for forretningsudviklingen i virksomheden siden juni 2016.

- Det er nogle store sko, der skal fyldes ud, siger Sabina Kethelz til Electronic Supply om opgaven, hun overtager fra Jimmy Alison Jørgensen.

En anden indgang til opgaven
Sabina Kethelz har det seneste år været med til at udvikle CP Robotics og har sikret flere vigtige aftaler. Hun har dermed allerede haft hænderne nede i mange af de opgaver, hun nu skal se til som direktør. Tidligere har Sabina Kethelz arbejdet som forretningsudvikler for den fremadstormende robotvirksomhed Blue Ocean Robotics, dengang virksomheden var i sin spæde begyndelse.

- Jeg er glad for at have fået muligheden for at bringe CP Robotics sikkert videre. Vi vil fortsætte med den samme arbejdsstyrke og følge samme kurs som tidligere. Lige nu sker der mange spændende ting, og vi står på dørtærsklen til at bringe vores produkter ud på et marked, hvor der p.t. er meget lille konkurrence på vores ekspertiseområde, fortæller Sabina Kethelz.

Hun medgiver, at hun ikke har samme tekniske viden som sin forgænger. Hendes styrke er i stedet opbygning af forretningsrelationer: 

- Mit take er et lidt andet. Mere overordnet og stram projektstyring i forhold til at nå i mål med de ting vi skal nu, siger den nytiltrådte direktør om CP Robotics udfordringer det næste års tid.

Tryg ved at give faklen videre

Om skiftet fortæller den tidligere direktør Jimmy Alison Jørgensen:

- Det var fantastisk at have muligheden for at starte CP Robotics op. Jeg har lært meget, og jeg synes, at vi er kommet rigtig langt. Jeg har længtes efter at eje min egen virksomhed, og derfor starter jeg nu selv op med en ny virksomhed. Jeg er heldigvis helt tryg ved at overlade CP Robotics i Sabina Kethelz’ og de øvrige medarbejderes hænder, fortæller Jimmy Alison Jørgensen.

Fakta: CP Robotics

CP Robotics blev grundlagt i september 2015 som spin-out fra SDU. 

Kerneteknologien er en patenteret algoritme, der muliggør, at robotter selv kan planlægge deres arbejdsbane ud fra en 3D-scanning af emnet. 

Fokus er i første omgang på små og mellemstore virksomheder, der arbejder med slibning, polering eller fræsning i deres produktion.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.329