23948sdkhjf

Produktnyhed: Volvo og HUSS i strategisk alliance

Volvo Construction Equipment har indgået en strategisk alliance med HUSS, en førende specialist i dieselpartikelfiltrering og systemer til efterbehandling af udstødning, om levering af eftermonterings systemer til Volvo Entreprenørmaskiner.
Den strategiske alliance er baseret på en aftale mellem Volvo-hovedsædet i Sverige og HUSS-hovedsædet i Schweiz. Ifølge aftalen skal HUSS levere dieselpartikelfiltersystemer også til Volvo Trucks, Mack Trucks, Volvo Penta og Volvo Bus-motorer over hele verden.

Det HUSS-eftermonterede system er i stand til at indsamle op til 99 % af dieselpartikler (PM) emissioner og opfylder alle nuværende krav.

Hvordan eftermonterede system virker
HUSS MK-System er udstyret med en HussControl Unit, der konstant overvåger filterfunktion til kontrol af diesel PM lastning og revitalisering, Systemet er integreret i udstødningssystemet af køretøjet. Aktiv filterregeneration finder sted typisk efter ca. 8-10 drifttimer og afsluttes på ca. 10-35 minutter via den integrerede brænder. Udstødning/modtryk er indstillet efter Volvos krav, og ud over den reduktion på 99 % PM er der ingen forhøjelser af NO2 eller andre sekundære emmisioner i HUSS-systemet. Det unikke ved MK-Systemet er, at dette system er totalt uafhængigt af udstødningstemperatur og derfor perfekt både for on-road og offroad eftermontering. HUSS-teknologien er også tilpasset til høj-hestekræfter (op til 700 HK).

Et renere miljø og betydelige omkostningsbesparelser
Den Danske agent JNC TRADING ApS oplyser, at HUSS opfylder alle internationale krav, samt
selvfølgelig er principgodkendt af Færdselsstyrelsen og Teknologisk Institut.

Kilde: JNC Trading

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11