23948sdkhjf

PM Energi udvider med UPS program

Den nordjyske specialist i generator- og nødstrømsanlæg indgår samarbejde med italiensk producent om levering af komplette UPS-løsninger.

Brønderslev-virksomheden er blevet registeret forhandler af Riello UPS (Uninterruptible Power Supply) i både Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Tiltaget sker på baggrund af en markant øget efterspørgsel på både stand-alone anlæg og modulopbyggede UPS-løsninger. Med aftalen er man fremover mindre afhængig af eksterne leverandører, forklarer direktør Carsten Madsen.

 - Vi bliver mere fleksible i forhold til kundernes specifikke krav til både generatoranlæg og UPS. Med en stadig skærpet konkurrencesituation skal vi have ekstra meget fokus på fleksibilitet og kvalitet. Nu kan vi selv levere UPS-anlæg fra 300VA op til flere Mw. Det giver flere strenge at spille på, siger han og tilføjer, at den italienske producent er en del af koncernen The Riello Elettronica Group med hovedsæde i Verona.

 Siden 2003 har Riello UPS haft eget researchcenter for at holde et konstant fokus på optimering af effektivitet og sikkerhed.

 - Alle deres anlæg har en høj virkningsgrad allerede ved lav last. En feature som ”Smart Eco Mode”-funktionen kan for eksempel reducere strømforbruget til et minimum, uden at der slækkes på sikkerheden. Det gør deres løsninger særdeles attraktive og økonomisk rentable, siger Carsten Madsen.

Erfaren mand i front

I spidsen for det nye forretningsområde er en branchekendt herre. Produktchef Jesper Stripp har mange års erfaring med UPS- og nødstrømsløsninger.

Hos PM Energi oplever man, at de teknisk ansvarlige rundt omkring i landet udviser en stigende interesse for kompleksiteten og forståelsen af specifikationerne på anlæggene.

- Derfor rekrutterer vi medarbejdere, der kan gøre en forskel fra dag et. Jesper Stripp har alle forudsætninger for at analysere kundens behov og sammensætte en stærk løsning, siger Carsten Madsen og uddyber, at de traditionelt store brancher, som den finansielle sektor og sundhedssektoren, er ekstra opmærksomme på driftsikkerheden i forbindelse med de mange nybyggerier og udvidelser, der bliver færdiggort de kommende år.

- Det er fremtidssikrede løsninger, der efterspørges. Der tages højde for vækst, når der vælges nødstrøm. Det giver os flere ordrer med stor volumen, men samtidig er konkurrencen i branchen blevet endnu hårdere. Derfor bliver UPS-delen også en vigtig del af vores fremtidige strategi.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109