23948sdkhjf

Efterspørgslen på nødstrøm og UPS-anlæg får PM Energi til at opgradere på Sjælland

Den nordjyske nødstrømsspecialist forstærker nu indsatsen på Sjælland og etablerer nyt domicil i Hedehusene. 

Det er mange års fremgang på området for nødstrømsanlæg og UPS-anlæg på Sjælland og Storkøbenhavn, der har nødvendiggjort en opgradering af de fysiske rammer. 

- Vi har rigtig mange kunder på Sjælland, men har manglet en base med plads nok til både medarbejdere og udstyr. Det har taget tid at finde et sted, hvor lagerfaciliteterne kunne opfylde behovet. Vores servicemontører skal have optimale arbejdsbetingelser og nem adgang til reservedele, siger Carsten Madsen, direktør hos PM Energi. 

De nye lokaler rummer derfor flere kontorer, mødelokaler og markant mere plads til serviceafdelingen. 

- Vi samler funktionerne under ét tag og kommer tættere på kunderne. I Hedehusene kan vi håndtere alt fra salg af generatoranlæg og UPS til projektering og service. Det kunne vi til dels også før, men nu har vi pladsen til det og højner tilstedeværelsen i samme ombæring, siger Carsten Madsen.

UPS-service i fremgang

Det er blandt andet den heftige efterspørgsel på nødstrømsløsninger og serviceaftaler fra den københavnske IT-branche, herunder datacentre og finanssektoren, som er årsagen for flytningen. 

Især virksomhedens mange servicekontrakter kræver en konstant tilstedeværelse på Sjælland - et forretningsområde, man fremover vil fokusere endnu mere på. 

- Tidligere koncentrerede vi os primært om service af generatoranlæg, men det er lige så vigtigt at UPS-løsningerne bliver serviceret ved de korrekte intervaller. Vi har lukket nogle store ordrer på den front de senere år, og serviceaftalerne følger ofte med. Efterhånden laver vi også service på mange anlæg, vi ikke selv har leveret, så vi ser ind i et forretningsområde med vækstpotentiale, siger Carsten Madsen.

Travl start på 2022

Det er i det hele taget travlhed, der har sat dagsordenen i de første måneder af 2022.

Udover flytningen til Hedehusene har det nye år allerede budt på flere nyansættelser. Både værkstedet, serviceafdelingen og salgsafdelingen har udvidet medarbejderstaben for at følge med efterspørgslen. Carsten Madsen håber, at det høje aktivitetsniveau fortsætter, selvom det konstante pres på forsyningskæderne, også mærkes hos PM Energi. 

- Især vores generatoranlæg består af mange forskellige komponenter, men de er blevet sværere at få fat i. Vi prøver at gardere os med mere indkøb til lager. Det er betingelserne i øjeblikket, og vi bestræber os på at være leveringsdygtige i hele 2022, siger Carsten Madsen afslutningsvis.        

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.579