23948sdkhjf

Italienere overtager bid af Kongskilde

DLG-koncernen har underskrevet en aftale om at sælge landbrugsmaskindelen af Kongskilde til italienske CNH Industrial N.V., som er en af verdens førende producenter af landbrugsmaskiner.

- Dette er en milepæl for DLG. Det har været en stor finansiel og ledelsesmæssig udfordring for DLG-koncernen at drive Kongskildes landbrugsmaskindel, og vi har længe arbejdet intensivt for at gøre den klar til et salg. Vi er særdeles tilfredse med at kunne overdrage selskabet til én af verdens førende producenter af landbrugsmaskiner, der kan tilføre større synergier til Kongskildes landbrugsmaskindel, siger Kristian Hundebøll, koncernchef i DLG.

Salget indebærer, at CNH Industrial overtager Kongskildes landbrugsmaskindel, inklusive alle produktionsanlæg i Kutno (Polen) og Överum (Sverige), en leasing-aftale af Kongskildes produktionsanlæg i Hudson, Illinois (USA) samt aktiviteter på Kongskildes øvrige markeder.

DLG-koncernen beholder aktiviteterne i Kongskilde Industry og Kongskilde Grain og vil nu øge sit fokus på at drive disse dele af Kongskilde videre.

Kongskilde Industry omfatter løsninger til plastik-, papir- og emballageindustrien, mens Kongskilde Grain er velkendt for sine løsninger til transport, tørring, opbevaring og rensning af korn og andre afgrøder såvel som tørring af bigballer.

CNH Industrial overtager aktiviteterne i Kongskildes landbrugsmaskindel under forudsætning af godkendelse af salget fra de relevante konkurrencemyndigheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094