23948sdkhjf

Kongskilde Industries henter ny topchef hos AH Industries

Jeppe Lund er blevet ansat som administrerende direktør hos Kongskilde Industries.

Han kommer senest fra AH Industries hvor han gennem de sidste fire år har haft ledende stillinger med ansvar for blandt andet salg og produktion.

Før dette var Jeppe Lund ansat hos Danfoss i 12 år hvor han startede som en del af deres ledelsesudviklingsprogram og havde flere ledende roller i Danmark og internationalt, senest som chief operations officer for Danfoss Silicon Power.

Jeppe Lund har en BSc, engineering fra Aalborg Universitet og en MBA fra Henley Business School i England.

- Jeg er glad for, at Jeppe tiltræder som administrerende direktør på dette vigtige tidspunkt i udviklingen af virksomheden. Hans betydelige operationelle, tekniske og kommercielle erfaring kombineret med stærke lederegenskaber og en iværksætterånd vil være uvurderlig, når vi fortsætter Kongskilde-transformationen med medarbejdere, virksomhed og kunder som centrum for vores strategi, siger Gert Andersen, bestyrelsesformand for Kongskilde Industries.

- Jeg er meget begejstret over at blive en del af Kongskilde. Dette er et veletableret brand med en stærk historie, gode medarbejdere og et betydeligt potentiale. Jeg ser frem til at samarbejde med bestyrelsen og hele Kongskilde-teamet for yderligere at realisere dette potentiale og levere til vores kunder og aktionærer, siger Jeppe Lund.

Kongskilde Industries udvikler, fremstiller og markedsfører pneumatiske transportsystemer og udstyr til sparation og rensning af affald og procesmaterialer til virksomheder primært inden for plast- og papirindustrien, samt systemer til transport, rensning og tørring af korn og andre afgrøder.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093