23948sdkhjf

FLSmidth modtager ordre fra spansk kunde

FLSmidth har indgået en kontrakt til en værdi af ca. 20 mio. euro med Sociedad Anónima Tudela Veguín på levering af et cementmølleri udstyret med en OK 33-4 vertikalmølle.
Møllen skal installeres på Aboño cementfabrikken nær Gijón i Asturien i det nordlige Spanien. Tudela Veguín er med tre fabrikker blandt de største cementproducenter i den nordlige del af Spanien. I forhold til en traditionel kuglemølle vil vertikalmøllen af typen OK 33-4 medføre en betydelig CO2 reduktion.

- Vores førende teknologi inden for vertikalmøller er et afgørende bidrag til, at kunderne opnår en væsentlig reduktion i deres CO2-påvirkning, udtaler administrerende koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.

Den nye cementmølle konstrueres specielt til formaling både af cement med høj Blaine-værdi og af slagger, og den bliver den første slaggemølle, som FLSmidth installerer i Europa.

FLSmidth-udstyret udgør et væsentligt element i Tudela Virguíns projektet med en samlet værdi af 45 mio. euro, som har til formål at udbygge og modernisere kapaciteten på Aboño-fabrikken.

Tudela Veguín blev grundlagt i 1898, og FLSmidth leverede sin første ovninstallation til firmaet i 1929. I 1949 besluttede Tudela Veguín at bygge en ny fabrik i Aboño, og FLSmidth blev valgt som leverandør. I 1956 og 1962 blev der placeret ordrer på yderligere linier hos FLSmidth. Alle produktionslinierne er stadig i drift i dag.

Kilde: FLSmidth - http://www.flsmidth.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094