23948sdkhjf

Nyt produkt skal give fremgang hos Thyregod næste år

Også hos den vestjyske virksomhed kan finanskrisen mærkes, men et nyt produkt til udbringning af gylle skal sikre sorte tal i næste regnskabsår.
For første gang i fem år havde Thyregod plus på bundlinjen i seneste regnskabsår, og derfor kommer finanskrisen noget ubelejligt for Give-virksomheden. Det skriver Børsen.

- Det går skidt for tiden, men det er vel ikke overraskende, når man arbejder med dyre maskiner, som kræver store investeringer af landmændene. Vi kommer da ud med et nulresultat i 2008/2009, men det er jo ikke rart at være nødt til at skære ned. Vores nye Biocover når ikke at få nogen større regnskabseffekt i 2008/2009, men i året efter forventer jeg klart, at det kan ses i regnskabet, udtaler administrerende direktør Morten Toft til Børsen.

Biocover er Thyregods seneste produkt, som blev præsenteret på Agromek-messen, der løber af stabelen i Herning i disse dage. Systemet bruges til udligning af gylle og kan i høj grad mindske de lugtgener, som andre systemer ellers belaster omverdenen med. Allerede nu har Thyregod solgt det første eksemplar til en landmand, og næste år regner man med at have en serie klar til salg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156