23948sdkhjf

Produktnyhed: Digital motordrevet svejsemaskine til professionel MMA-, TIG- eller MIG/MAG-svejsning

ESABs kompakte og transportable maskine med sekundær omformet inverter leverer jævnstrømssvejsning af høj kvalitet, både når det gælder MMA-, TIG- eller MIG/MAG-svejsning.
Det store anvendelsesområde gør det muligt at udføre en lang række opgaver på steder, hvor det er vanskeligt, bekosteligt eller umuligt at tilslutte maskinen til strøm. Og samtidig kan maskinen levere op til 12kVA strøm, mens der svejses.

CC – MMA- og TIG-svejsning
Med en svejsestrøm på op til 400 A kan der svejses med elektroder op til 6 mm. Og med Arc force kontrol kan man fintune maskinens indstillingsmuligheder og svejse med vanskelige elektroder som fx celluloseelektroder med et godt resultat. Den lave 10 A strøm giver mulighed for svejsning med små elektroder samt en lang række TIG-svejseopgaver med skrabestart.

CV - MIG/MAG-svejsning
Med et tilslutningskit kan maskinen MIG/MAG-svejse sammen med trådboksene Origo Feed 304, M13 eller Origo Feed 484, M13.

Strømproduktion
Ofte er der brug for strøm, for at man kan færdiggøre et stykke arbejde. Boring, slibning, tørring af elektroder eller behov for belysning er blot nogle eksempler. Derfor er KHM 405 YS / YSX udstyret med en børstefri, vedligeholdelsesfri og asynkron strømgenerator, som leverer op til 7 kVA 1-faset 230 V eller 12 kVA 3-faset 400 V, endda mens der svejses. Et voltmeter viser den faktiske forsyningsspænding. Maskinen er endvidere forsynet med jordbeskyttelse for øget sikkerhed.

Transport
Maskinen leveres som en stationær enhed. Som ekstraudstyr fås transportvogn med to hjul. KHM 405 YS / YSX har løfteøje placeret centralt på oversiden.

Vandkølet dieselmotor
KHM 405 YS / YSX er udstyret med en kraftig og effektiv vandkølet Yanmar dieselmotor med batteri og elektrisk start. Maskinen opfylder EPA-EURO2 kravene angående udstødningsgas. Maskinen slukker selv, hvis olietrykket er for lavt, temperaturen er for høj, brændstofniveauet er for lavt, eller hvis batteriopladningen ikke fungerer.

Kilde: ESAB - http://www.esab.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094