23948sdkhjf

Produktnyhed: Skær i nye kvaliteter med skarp skærkant til avanceret sletdrejning

GC1125 og GC1515 fra Sandvik Coromant giver pålidelig bearbejdning. Skærkanterne sikrer, at bearbejdningen og komponentkvaliteten forbliver ensartede i skærets levetid.
Sandvik Coromant introducerer to nye skarpe og seje skærkvaliteter, GC1125 til rustfrit stål og GC1515 til stålapplikationer. Med udgangspunkt i den seneste udvikling inden for hårdmetal- og belægningsteknologier, er disse skær ideelle til de tilfælde, hvor applikationen kræver en skarp skærkant med høj skærkantsikkerhed ved sletbearbejdning.

De nye kvaliteter er ideelle til korte indgrebstider, bearbejdning af små komponenter, eller når der er brug for ekstra skærkantsejhed. Som typiske applikationer kan nævnes afbrudt spån, bearbejdning ind i hjørner og indvendig sletbearbejdning.

GC1125 sørger for høj skærkantskarphed til sikker, gratfri bearbejdning af rustfrit stål, og giver den sejhed, der kræves til afbrudt spån. Den er også højtydende i klæbende materialer og et godt valg til vibrationsfri bearbejdning. Den forbedrede skærkantstyrke og -skarphed giver god spånkontrol, overfladekvalitet og værktøjslevetid ved lave tilspændingshastigheder.

GC1515 til bearbejdning af stål, drager fordel af den enestående kombination af en slidstærk belægning og en sej, sikker skærkant. Det gør det muligt at producere flere komponenter pr. skærkant samtidig med, at der kan holdes snævre tolerancer med færre off-set-korrektioner.

GC1125 og GC1515 har alle de fordele, der resulterer i en problemfri bearbejdning og en reduktion af produktionsomkostningerne pr. komponent.

Kilde: Sandvik Coromant - http://www.coromant.sandvik.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156