23948sdkhjf

Gratis onlinetest kan hjælpe dig til større eksport

Svar på 20 spørgsmål og se samtidigt, hvordan du kan forbedre din virksomheds muligheder på andre markeder.
Svar på 20 spørgsmål og få gode råd til, hvordan du styrker din forretning og sælger mere.

Sådan lyder tilbuddet til eksportvirksomheder fra EKF Danmarks Eksportkredit. Tilbuddet dækker over EKFs nye onlinetest, EksportScoren, som blev lanceret mandag.

Ved at svare på spørgsmål om finansiering, erfaring og produktivitet får virksomhederne en score og en rapport, der giver dem en indikation af, hvor parate de er til at få succes på eksportmarkederne.

Svar og gode råd
En lav score betyder, at virksomheden har muligheder, som den ikke udnytter endnu. En høj score viser, at den har styr på det vigtigste.

På baggrund af deres svar i testen, får virksomhederne samtidigt en række gode råd til, hvordan de kan styrke deres forretning og sælge mere med den rette finansiering.

- Adgang til finansiering er afgørende for virksomhedernes muligheder for at skabe vækst og arbejdspladser. Så jeg håber, at EksportScoren vil være med til, at flere virksomheder får øjnene op for de muligheder, der er ved at bruge EKF, lyder det fra erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen efter lanceringen mandag.

Tag selv testen


Du kan teste din virksomheds eksportscore her
Samarbejde med forskere
EksportScoren er udviklet i samarbejde med The Tuborg Research Center for Globalisation and Firms på Aarhus Universitet, der forsker i virksomheders globalisering.

EKF Danmarks Eksportkredit er en
selvstændig offentlig virksomhed under Erhvervs- og Vækstministeriet. Deres opgave er at hjælpe danske eksportvirksomheder med at vinde ordrer, som kan sikre vækst og arbejdspladser i Danmark.

Sidste år hjalp EKF danske virksomheder med at vinde ordrer for omkring 26 milliarder kroner og bidrog dermed til at sikre jobbet for mere end 12.000 danskere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1