23948sdkhjf

Struer-firma stifter nyt selskab i samarbejde med konkurrent

PBJ Miljø producerer og sælger luftrensningsanlæg til biogasanlæg og andre industrianlæg, hvor der er risiko for lugtgener, ikke mindst fra svovlbrinte.

Nu stifter PBJ Miljø i samarbejde med konkurrenten BBK BIO Airclean fra Tørring et nyt selskab, der skal fokusere på at komme ind på markederne i Tyskland, Holland, Frankrig og Spanien.

Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Det nye anpartsselskab får navnet Fairco og kemiingeniør Pernille Knudsen fra PBJ Miljø som administrerende direktør.

Baggrunden for at stifte et nyt fælles selskab med fokus på eksport, er, at det på et tidspunkt vil være begrænset, hvor mange biogasanlæg, der bliver anlagt i Danmark. Derfor vurderer ejer af PBJ Miljø Poul Jacobsen, at det er på tide at se ud over landets grænser.

Med fokus på udlandet

Med Pernille Knudsen som drivkraft, har PBJ Miljø udviklet nogle løsninger, som er sat i produktion. Disse løsninger i kombination med BBK BIO Aircleans eksporterfaringer skal det nye firma Fairco gøre til en succes i udlandet.

- Med det nye firma får vi nogle udviklingsmuligheder. Vi får et godt fundament for at kunne håndtere nogle store projekter inden for biogasbranchen, der rækker ud over landets grænser, siger Poul Jakobsen til Dagbladet Holstebro Struer.

Poul Jakobsen vurderer, at der skulle være gode muligheder for at få fodfæste i både Tyskland, Holland, Frankrig og Spanien.

PBJ Miljø, som Poul Jacobsen stiftede i 2006,fuldsvejser og monterer geomembraner, specialbrønde og ventilationsrør til biogasanlæg, pumpeleverandører, entreprenører og forsyningsselskaber over hele landet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078