23948sdkhjf

Produktnyhed: CoroMill 690 optimerer ydelsen ved fræsning i titanium

Sandvik Coromant introducerer sit nyeste medlem af CoroMill-familien, CoroMill 690. Den nye valsefræser er specifikt designet til at give høj produktivitet ved periferifræsning i titanium.
CoroMill 690 er ideelt til fræseapplikationer inden for flyindustrien ved strukturdele som fx flystel, vinger, fuselager og landingsstel. Yderligere applikationer for CoroMill 690 omfatter cirkulær interpolation ud fra et forboret hul, kantfræsning, konturfræsning og retvinklet, gentaget hjørnefræsning.

Det nye skær har fire skærkanter til økonomiske 2-D-profilfræsningsoperationer. Skærene fås i kvaliteterne GC1030 og GC2040 samt SL-geometri.

Skærene holdes sikkert fast af Sandvik Coromants enestående iLock-kobling, der giver ensartet, præcis fræsning. Denne kobling giver også perfekt aksial støtte, hvilket forhindrer skærbrud i bundrækken. CoroMill 690 har Coromant Capto-design, der giver brugerne ekstra stabilitet og skaftfrigang, hvilket er vigtigt, når der bearbejdes med lange udhæng og rækkevidder. Fræseren fås i diametre på 50 til 100 mm.

Derudover har alle skærlejer på CoroMill 690 et kølevæskehul med gevind, hvor der kan indsættes en dyse til forsyning af højtrykskølevæske således, at spånafgangen optimeres – en stor fordel, når der planfræses eller hjørnefræses i hulrum, lommer eller fuldspor.

Kilde: Sandvik Coromant - http://www.coromant.sandvik.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094