23948sdkhjf

Produktnyhed: Værktøjsstål til bearbejdning af højstyrkestål

Avancerede typer af højstyrkestål bliver mere og mere almindelige i nye konstruktioner. Derfor har SSAB og Uddeholm Tooling nu opdateret deres populære guide "Tooling solutions for advanced high strength steel".
Guiden er fuld af brugbar information om avancerede typer af højstyrkestål og værktøjsstål, baseret på det samarbejde, som de to globale virksomheder praktiserer med det formål at kunne tilbyde komplette løsninger. Den nye guide blev præsenteret på den internationale fagmesse EuroBLECH i Hannover i Tyskland den 21.-25. oktober 2008.

- Avanceret højstyrkestål er det førende materiale i moderne konstruktioner i dag, og vil også være det i morgen. Efterspørgselen efter endnu mere avancerede materialer vokser hele tiden, forklarer Kennet Olsson, Business Development Automotive i SSAB Strip Products Division. Siden guiden "Tooling solutions for advanced high strength steel" blev udgivet for et par år siden er der sket meget, og kunderne har i dag endnu mere behov for information og støtte fra SSAB Swedish Steel og Uddeholm Tooling.

- Kravene til øget hårdhed og sejhed i værktøjsstålet vokser af naturlige årsager, da der kræves større kræfter ved klipning og formning af den nye plade, fortsætter Pär Emanuelsson, Business Area Manager Cold Work hos Uddeholm Tooling.

Uddeholm Tooling og SSAB Swedish Steel har i flere år samarbejdet inden for forskning og udvikling for at konstruere endnu bedre og harmoniserede produkter. Dette samarbejde gør det lettere for kunderne at vælge avanceret højstyrkestål til deres produkter. Ud over, at eksisterende kunder kan få bedre støtte, vil nye kunder lettere kunne skifte over til højstyrkestål takket være udviklingen af kundeservicen. De vil kunne få detaljeret rådgivning ved valget af produktionssystemer til deres produkter. Resultatet er, at kunden hurtigere opnår en lønsom og effektiv produktion.

Drivkraften bag de avancerede typer af højstyrkestål er kundernes efterspørgsel efter lettere og mere miljøvenlige produkter, som giver mere for pengene. Dette gælder ikke mindst bilindustrien.

De to virksomheder har udarbejdet denne komplette guide med råd om værktøjsstål, som kan anvendes til at forme og skære avancerede typer af højstyrkestål.

- Denne guide giver brugerne af avanceret højstyrkestål råd om, hvordan de skal finde den rette kombination af materiale og værktøj, siger Pär Emanuelsson.

Begge virksomheder har en stærk international profil og en fremtrædende position inden for deres respektive nicher, og de har egne serviceorganisationer over hele verden.

- Vi arbejder begge i et internationalt miljø, hvor vores succes i høj grad bygger på en stærk serviceprofil, høj teknisk kompetence og en god evne til at samarbejde og kommunikere på tværs af nationale og kulturelle grænser. Vores samarbejde har yderligere udvidet vores kompetence og fremskudt vore positioner på den internationale scene, også hvad angår teknisk service og kundestøtte, siger Kennet Olsson.

Kilde: SSAB - http://www.ssab.se

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125